Minune de Crăciun: speed-baby

Minune de Crăciun: speed-baby
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A înnebunit lumea, fraţilor! S-a dus naibii tihna sărbătorilor de iarnă, uitate sunt liniştea casei ruptă doar din când în când de troznetul lemnelor din sobă, sau de clinchetul clopoţeilor purtaţi de micuţii colindători.

În epoca vitezei în care Crăciunul nu e Crăciun până când nu pozează sexi măcar o cântăreaţă … din buric şi în care măcar un reporter trebuie să ne relateze despre „bunătăţurile” pe care le vom pune pe masă, toate se întâmplă repede şi la grămadă, iertată-mi fie alăturarea ce ar putea să vă ducă cu gândul la mai ştiu eu ce… programe artistice.

În febra căutării subiectelor de Crăciun, Pro TV ne relatează despre iniţiativa unor patroni de club, care au organizat o seară de „speed-dating”. „El este dispus să o ia de la capăt după o relaţie de şapte ani şi un copil”, îl prezintă reportera pe un domn, urmând prezentarea ei care îşi „caută sufletul-pereche”. Şi ce găseşte romantica domnişoară tomnatică să-l întrebe aşa, „de  socializare”? „Îţi place să găteşti?”, iar după răspunsul afirmativ al pretendentului, interogarea merge în profunzime: „dar piaţa îţi place să o faci?”. După care domnişoara ne explică: „un bărbat adevărat trebuie să ştie să gătească”.

Trecând peste concluzia firească că doamna căuta de fapt un bucătar cu care să se şi mai culce din când în când, trebuie să remarcăm reacţia bărbatului. În spatele ei, domnul se luminase subit la faţă. Probabil realizase greşeala care l-a condus la pierderea relaţiei de şapte ani: a încercat să-şi facă femeia fericită, nu să îi gătească! „Avem căsătorii care s-au întâmplat datorită speed-dating-ului şi chiar un copilaş mic”, a încheiat reportajul alienabil, în acelaşi stil, organizatoarea.

N-am să mă fac de râs întrebând ca ignoranta dacă există şi  copilaşi mari, ci am altă întrebare: un copilaş apărut la un speed-dating se numeşte speed-baby? 

 

Citit 1226 ori Ultima modificare Luni, 19 Decembrie 2011 16:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.