Buze, muze, scuze!

Buze, muze, scuze!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Rămâneţi cu noi! După o scurtă pauză de publicitate urmează să vă prezentăm cele mai sexy apariţii din 2011”, ne-au spus cei doi prezentatori de la Acasă pe la ora 18.30. Cum postul este unul din puţinele care încă mai difuzează producţii noi şi nu eternele reluări, am răbdat, cu stoicism două reclame la detergenţi şi una la o tigaie de ceramică, timp în care am aflat frumoase şi utile informaţii.

Cum, de exemplu, tigaia de „ceramica face mâncare gustoza şi sănătoza” (explicaţii oferite de o bucătăreasă-italiancă inspirată probabil de o muză beată de la coniacul pentru friptură care o fi sfătuit-o să gătească italieneşte şi să vorbească româneşte). Am mai aflat şi cum, de pildă, o marcă de detergent „curăţă murdăria uscată”.

Evident, nu este vorba despre cine ştie ce inovaţie revoluţionară de maşină de rufe cu spălare uscată, fără apă şi, deci, ideală în lupta pentru salvarea balenelor, ci doar despre o greşeală de exprimare care te lasă doar aşa, tâmp, în faţa televizorului – adică o reclamă foarte tare frate!

Dar, am rezistat, cum spuneam, mai mult din curiozitatea de a vedea cum un post de televiziune va difuza, după amiază, scene fierbinţi cu femei aşişderea. ”Cele mai incendiare pictoriale” ne-au povestit, pleonastic cei doi prezentatori după pauză, timp în care au apărut, preţ de câteva secunde, câteva dive blonde sau brune, cu picioare lungi şi buze proaspăt siliconate.

Fix când imaginaţia adolescenţilor aflaţi în vacanţă şi uitaţi de părinţi în faţa televizorului începuse să o ia razna… stop!, cei doi prezentatori închid robinetul viselor erotice şi ne anunţă că „toate acestea le veţi putea vedea în poveştiri de noapte”. Unde, probabil, s-au difuzat „cele mai foarte incediare  pictoriale”, presupunere pe care o fac deoarece nu am avut (ne) cuviinţa de a rămâne trează până la miezul nopţii, motiv pentru care îmi cer, spăşită, scuze.

Citit 1958 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2012 14:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.