Vă zic din Prima: nici nu le-a Păsat de Luce!

Vă zic din Prima: nici nu le-a Păsat de Luce!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fără supărare şi fără să se simtă cineva ofensat, faptul că întreg week-endul toate posturile de ştiri ne-au alimentat, din jumătate în jumătate de oră cu informaţii despre starea de sănătate a lui Mircea Lucescu nici nu i-a adus acestuia vreun dram de sănătate în plus, dar m-a şi îmbolnăvit cu totul, de nervi. Nu zic, este o personalitate, ba chiar una din cele cu decenţă şi bun simţ, însă cu atât mai mult este supărătoare supra-mediatizarea informaţiilor legate de starea sa de sănătate! Dacă nu l-au întors pe toate feţele toţi reporterii, n-au făcut nimic!

Ba că îi este mai rău decât de obicei, ba că îi este mai bine, ba că are lichid în cavitatea toracică, ba că e sânge, ba că Rinat Ahmetov a venit să îl vadă şi de aici – slavă Domnului, ce subiect gras pentru un week-end fără alte evenimente! – ce avere are patronul echipei Sahtior Donetk, ce apartamente de super lux a cumpărat, cât a dat pe ele şi mai ales cât se va enerva Jiji când va vedea sauna aurită a rusului! * Au fost şi câteva posturi de televiziune care şi-au respectat grila şi nu au făcut „breaking news” pe seama lui „Il Luce” – semn că fie acestea din urmă habar nu au cum se face ratingul pe seama durerii unei personalităţi, fie nu le pasă de aşa ceva, atât timp cât au cu ce umple spaţiul de emisie – cu un alt Păsat.

Pe Prima TV, duminică, se derula, molcom şi călâi precum un pârâu anemic în luna lui Cuptor, emisiunea „Mi-s Băiatul de la Ţară”, prezentată de cunoscutul, inegalabilul, macho-ul, irefutabilul (notă pentru Piţi: nu e vorba de aia, dragelor!) Cooornel Păsaaaat! Cu o mână bandajată în ghips pe care o flutura din buzunar în aer şi viceversa ca pe o flamură, vedeta de la Bucureşti a încercat să oprească băieţii pe uliţa mare pentru a-i invita la spectacolul de seară, de la Căminul Cultural.

Discuţiile au fost banale, lâncede şi lipsite de imaginaţie, chit că Păsat tot îşi recomanda vedetele în devenire ca fiind spontane, dezinhibate şi pline de şarm. Plictiseala care m-a cotropit privind emisiunea s-a spulberat, totuşi, pe final, când am auzit promo-ul pentru următoarea ediţie în care ni se promitea că vom afla „cine are cea mai bună calitate” de model. Păi să nu-ţi faci timp pentru aşa ceva?

Citit 1326 ori Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2012 13:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.