Pupăza vrăjită şi ştirile lor de aur

Pupăza vrăjită şi ştirile lor de aur
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce ni s-au arătat în toată splendoarea esteticii chirurgicale, sub pretextul că se lansează în cariera muzicală, pupezele Tonciu şi Sânzi reapar în prim plan, cu povestea vrăjitoarelor.

Şi cum deja la Happy Hour nu mai era loc după prestaţia, în direct, la microfon, a celor două siliconate - şi nu vă mai gândiţi la prostii! -, povestea plină de melise şi vanesse era numai bună de ştiri. Motiv pentru care Pro Tv a făcut un subiect din mărturiile celor două în dosarul vrăjitoarelor. „Ne-a sunat şi ne-a spus că cineva vrea să ne facă rău, că e invidios”, a explicat Sânzi, despre telefonul primit de la Vanessa, recunoscând că s-a speriat – şoc din care probabil că şi-a revenit doar după o re-siliconare a „plămânilor” cu care se laudă că reuşeşte să cânte aşa frumos, mai ceva ca o privighetoare, adică ca o pupăză! „Nici un milion nu dau pentru aşa ceva, eu nu cred în vrăjitoare şi cred că e o chestie de disperare – când rămâi singur găseşti alinare numai la ele”, a interpretat, psihologic, Tonciu, lămurind, până la urmă, şi care este nivelul minim de bani pe care o pupăză ar putea să îl arunce pe apa Sâmbetei: nu 50.000 de euro, nici 100.000 de euro pentru care „băieţii deştepţi” nici nu se dau jos din pat pentru o afacere, ci nici 24 de euro!

Realitatea TV revoluţionează domeniul ştirilor. Mai exact, informaţiile sunt prezentate astfel încât telespectatorului nu îi trebuie decât puţină imaginaţie pentru a-şi face ştirea cum vrea el… Primul subiect: un tip intră cu maşina într-un copac, iese din ea şi începe să se certe cu cel care filmează. Supărarea sa este împărtăşită de pasagerii maşinii.

Comentariul reporterului „tânărul nu şi-a vărsat supărarea pe ziarişti” te zăpăceşte de tot. Aşa că nu îţi poţi reveni decât imaginând povestea: tipul este un excentric, iar atunci când îi înjură pe cei din preajmă, de fapt, îşi exprimă simpatia… Însă telespectatorul nu se poate concentra prea mult pe imaginarea unui subiect, căci subiecte sunt multe: „omul s-a trezit cu gâtul tăiat…”, aflăm dintr-o altă ştire, moment în care putem da frâu liber imaginaţiei. Cum s-a culcat omul, în viaţă şi s-a trezit el mort, cu gâtul tăiat, situaţie din care numai Melisa şi Vanessa îl mai pot salva.

Citit 1449 ori Ultima modificare Duminică, 08 Ianuarie 2012 12:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.