Mămicile Zăvo şi Luciu - mama ei de meserie!

Mămicile Zăvo şi Luciu - mama ei de meserie!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Văzând-o pe Mărioara cum îl chinuia pe „Bubico” –  căţelul făcând, fie vorba între noi, cel mai bun rol dintre cei trei protagonişti! – am realizat, în sfârşit, de ce Oana o urăşte atât de tare pe mămica ei: când o vede revărsată, dându-şi ochii peste cap şi cu gura cât toate zilele realizează că aşa va ajunge şi ea la bătrâneţe. Lucru care te scoate din minţi.

Cât priveşte motivul pentru care doamna-mama-lu’-Oana s-a apucat să joace teatru cu Mitoşeru, eu una nu l-am înţeles! Să demonstreze ambii că nu au talent este un demers inutil. În fine, eu o cred pe Simona Gherghe că trebuia să facă ceva concurenţă Nicoletei Luciu care tocmai lua loc pe canapeaua lui Măruţă, dar să o alegi tocmai pe mama Zăvo?

Noroc de promo-ul la ediţia de miercuri a „Acces Direct”, în care ni s-a promis încă un episod din scandalul dintre Pamela şi Miguel. Ea, blondă şi bătăuşă, face de râs tot neamul de Piţi din România, în timp ce el, pasional ca un motan bătrân urlă din toţi rărunchii de pe unde se trezeşte – (în faţa blocului, în platoul de filmare, pe coridoare etc) – ca ea să-i înapoieze banii.

Scenă de maxim amuzament: italianul, cocoţat cu fundul pe o maşină roşie, parcată în faţa blocului, urlă către etaje, bâţâindu-şi picioarele „Pamela, if iu dont ghiv mai manii bec, ai screci ior car!”

Şi dacă tot am pomenit de Amăruţă, trebuie să anunţăm: „Doamnelor şi domniiloooorrr,” rectific: „dooomnilor şi dooomnilor, atenţie! Nicoleta Luciu a slăbit după sarcină! Şi mai mult decât atât, în curând va avea din nou cei mai frumoşi sâni din ţară!”. Asta, graţie nu-ştiu-cărui doctor care deja i-a aranjat pomeţii şi buzele de zici că Luciu este Marilena Niţu mai tânără, pe când avea la activ doar trei siliconări! Măruţă a lăudat-o pe „mama care a născut de două ori… patru copii… ha-ha” (?!) că „a slăbit”, că „şi-a revenit”, că „a dat jos kilogramele în plus”, dar şi pentru că „a slăbit” şi că „şi-a revenit”… După cele zeci de minute în care numai despre asta s-a discutat – de ai fi spus că Luciu a suferit cine ştie ce boală ruşinoasă care, uite!, i-a trecut, nu că ar fi trăit încă o dată minunea de a fi însărcinată şi de a naşte! – Nicoleta a promis naţiunii că îşi va face implanturi mamare, că „deşi o să spună lumea … sâni de plastic, prefer din nou să mi se spună sex-simbol”.

Şi încă: „vreau să mă reîntorc din nou la muzică”. Un argument pentru a înţelege, dragelor, că o dată cu implanturile cu silicon scade sensibilitatea la pleonasm… Care e tot un fel de implant, dar nu făcut de doctor, ci de profu’ de română, fată!  

Citit 1611 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2012 11:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.