Cocoşelul îngheţat şi alte găini pestriţe

Cocoşelul îngheţat şi alte găini pestriţe
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce sâni dezgoliţi, ce fese obraznice la oră de maximă audienţă, graţie şcolarilor care mimează să îşi fac temele în sufragerie, doar pentru a trage cu coada ochiului la emisiunile şi/sau telenovele deochiate de pe la televizor!

Dan Negru a găsit cheia succesului: audienţă maximă cu eforturi minime. Aşa s-a gândit, probabil,  atunci când  a "prins-o" în "Plasa de stele" pe Adelina Pestriţu. Şi uite-aşa fosta doamnă Vârciu a reuşit să câştige mai multă imagine stând alături de penisul dezgolit al unui actor, decât dacă ar fi dansat şapte veri la rând la Ibitza, sau ar fi fost eroină principală într-un roman-fluviu din Plaboy (adică, pentru neinţiaţi, un pictorial gen serial de telenovele în care Adelina ar poza, evident udă, într-un fluviu!). 

Dar să terminăm cu explicaţiile inutile pentru cunoscătorii genului şi să ne concentrăm pe farsa pe care a suportat-o Adelina. Deşi, la drept vorbind, numai de concentrare nu poate fi vorba în sceneta respectivă! Pentru cei care nu ştiu - adică probabil cei doi intelectuali din ţară care şi-au aruncat la gunoi televizoarele, radiourile şi şi-au izolat fonic pereţii apartamentelor, Adelina Pestriţu a fost pusă în situaţia de a-i acorda măsuri de prim ajutor unui turist care suferise o accidentare la penis, pe munte. Fata nu şi-a pierdut cumpătul şi a încercat să îl ajute pe pseudo-turistul accidentat, spre hazul telespectatorilor.

Sigură pe ea, mai degrabă a fost pusă în dificultate de barierele lingvistice care o despărţeau de neamţul accidentat pe pârtie, decât de barierele ce ţin de intimitatea străinului de lângă ea. De unde se poate trage concluzia că nu este suficient să fii Pestriţu ca să pici de găină pe la şotiile televizate, aşa cum se pare că este suficient să stai cu el pe afară, în frig, ca să o ridici. Audienţa.

Citit 1731 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.