Vedetă nudă de tot

Vedetă nudă de tot
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ce poate fi mai savuros decât 20 de blonde, un bărbat şi o brunetă? Răspuns corect: 20 de blode, un bărbat, o brunetă şi... mama ei. Nu, nu mama ei de meserie şi nici mama ei de televiziune! Este doooamnelor şi doomnilor, dar mai ales dooomniiloor, Oana Zăvoranu şi maaaammmma ei, Măriooooaraaaa!

Oana este frumoasă şi dezbrăcată în nişte pantaloni din piele minusculi care mai şi crapă pe ea. Mamă-sa este alături, blondă şi conştientă că "şi eu când aveam vârsta ei eram la fel de tânără". Ar fi fost chiar surprinzător să fi fost ceva mai bătrână, ori, cine ştie? şi mai tânără, însă o astfel de dilemă mă depăşeşte, urmând să fie dezbătută la o emisiune viitoare a lui Negru. Şi apropos, Dan, ca Negru ce este, reuşeşte să năucească pe toată lumea vociferând şi gesticulând de ai spune că l-au atacat cel puţin trei roiuri de albine nervoase.

"Oana, eu sunt pictoriţă şi am o întrebare: Mi-ai poza nud?", se riscă o blondă către kerida. Cu ochii mari de fericire şi sugându-şi din greu burta de deasupra pantalonaşilor, Oana zice, cuminte, că "nununu!", că doar e mămica de faţă. După care o comite - căci cât poţi să ţii prizonier geniul?: "Nud de tot?". Restul aş fi vrut să spun că e tăcere, dar aş minţi. Căci Mărioara avea şi ea de spus câte ceva - cu cât vinde ea locul de veci. Şi dacă tot a făcut un preţ la cavou, o altă blondă din concurs o întreabă nevinovată: "şi e pe termen nelimintat?". "E pe viaţă!", o lămureşte, superior, bruneta Oana. Iar emisiunea a mers mai departe. La fel şi zipatul.

* "Iubirile secrete" (serie nouă) ale protagoniştilor sunt dominate de o latură religioasă pe care nu înţeleg şi pace! De pildă, după ce Ioana se pupă cu Ştefan, în timp ce în camera alăturată este viitoare soţie - şi însărcinată! - a acestuia, fata începe să-şi facă cruci mari, lipoveneşti şi să se roage la Dumnezeu. Şi dă-i cu rugăciunea până o pupă Ştefanache a doua oară. Dar să nu credeţi cumva că ăsta este vreun ateu, nooo! Dumnealui şade - într-o altă scenă - într-un scaun, în faţa casei, printre nămeţi şi vorbeşte singur: "Doamne, o iubesc!", "Doamne, ce să fac?". Şi ca  să nu ziceţi că religia e ceva particular în cuplul ăsta, vă spun că şi madame Margareta invocă divinitatea pe la ocazii - exemplificare: "Doamne,  e o bombă!".          

Citit 1757 ori Ultima modificare Vineri, 23 Martie 2012 10:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.