Mama lui de artist cu mămăliguţă!

Mama lui de artist cu mămăliguţă!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doamna Agarici pune de mămăligă. Doamna Bâtlan o ajută. Cele două enunţuri de mai sus nu sunt în nici un caz luate din vreo carte de gramatică cu exerciţii tâmpite, ci din emisiunea „M-a făcut mama artist” (Prima TV). Mamele copiilor aflaţi în concurs au concurat şi ele, la gătit, iar în funcţie de rezultate şi de cât de plină le-a fost burta, celelalte mesene ar fi trebuit să-i voteze sau nu pe ăia micii.

Femeile de pe la masă au halit cu poftă mâncarea servită ca la popotă – mai ales o mamaie de vreo 100 de kilograme – după care au început să comenteze ba că mămăliga era prea tare, ba că păstăile erau nefierte, în fine, de-ale bucătăriei! De ce naiba i-au mai şi pus să cânte, în concurs, pe bieţii copii dacă de votat au fost votaţi după tocăniţele făcute de mame, nu mă întrebaţi, că n-am înţeles!

* „Mama m-a respins toată viaţa”, scria la televizor, în timp ce pe Kanal D se difuza emisiunea „Găseşte-mi familia!”. Nu au trecut cinci minute că deja textul se schimbase cu „bunica mi-a fost mamă. Unchii şi mătuşile mi-au fost fraţi”. Credeţi că nebunia genealogică s-a oprit aici? Nici pomeneală!

Iute apare alt text: „mi-am boteza copiii după numele surorilor”. Stop! Să facem un raţionament logic: dacă mama ei a fost bunica şi unchii şi mătuşile i-au fost fraţi, înseamnă: 1 – că bunica a respins-o toată viaţa şi 2 – că şi-a botezat copiii după numele mătuşilor şi unchilor ei. Acestea fiind enunţate, calculaţi cât purta ea la pantofi când a aflat că este propriul ei bunic?

Citit 1632 ori Ultima modificare Vineri, 06 Aprilie 2012 15:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.