MasterSex

MasterSex
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Deserturi orgasmice. Când a început "Masterchef" nu mi-am închipuit că o emisiune culinară va ajunge la fel de pasionantă ca un sex sălbatic dezlănţuit pe masa din bucătărie, la ora la care copiii trebuie să se întoarcă de la şcoală şi prânzul nu e gata. Fireşte, nu mă aşteptam ca ostropelul de pui să se ia la trântă cu tochitura la ceaun sau ca polonicul şi făcăleţul să dezlănţuie vreun răzbel împotriva marelui linguroi. Da’ chiar să se ajungă la acuzaţii cum că vezi, Doamne, „Casnica” (Andreea Moldovan) ar fi sedus un bucătar-şef şi i-a furat reţeta de orez cu mazăre… mi se pare deja prea mult. Când una dintre concurentele eliminate a spus despre adversara ei rămasă în concurs că ar avea nu ştiu ce „bucurii” la un alt concurent şi s-a declarat surprinsă că respectiva e femeie măritată, la casa ei, şi mamă de copii, mi s-a părut doar o răutate. Chiar dacă, într-un episod anterior, împricinaţii şedeau unul în braţele celuilalt, el consolând-o şi încurajând-o pe ea. Mai să-mi dea borşul în clocot când, la o ediţie recentă l-am auzit pe cel mai arătos dintre chefs, pe şarmantul Florin, spunând,  încântat de crema cu mentă a Andreei, „ăsta e un desert orgasmic". Zâmbetul lui poznaş a primit replica ei – un surâs satisfăcut şi fericit. Habar nu am dacă, într-adevăr, concurenţii au făcut şi altceva în afară să gătească, ştiind că dragostea trece prin stomac şi că pofta cu care mănânci îţi trădează poftele trupeşti de alcov. Propun însă ca ediţia viitoare să nu se mai cheme „Masterchef”, ci MasterSex, măcar să ştim şi noi o socoteală.

* Guţă, sedus şi abandonat. Mi-au dat lacrimile „pă sistem” când am aflat că bietul Nicolae Guţă, pe care acu’ vreun an se băteau ţiitoarea titulară cu noua amantă, a fost părăsit de iubită. Şi mai grav, dacă înainte de criză se ducea să cânte în Spania „aşa cum mă duc în piaţă”, acu’ e mai greu şi cu cântatul, şi cu banu’ şi cu dragostea. Off, viaţa mea! Adică a lui.

* Sexy şi divorţată. Domnilor, ce vi se pare mai sexy, o femeie măritată sau una divorţată? De Sylvia vorbeam care, scăpată din zidurile căsniciei, a făcut ce ştia deja încă de când era elevă : şi-a pus poalele-n cap şi şi-a mai tras un rând de poze sexy şi rea. Hai băieţi, că patu-i liber!

Citit 2248 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.