Pisi, unde ţi-ai băgat ştampila?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* (B)orfeline dansatoare. Fiecare emisiune a Mihaelei Rădulescu se dovedeşte o expoziţie de tipe sexoase, cu picioare lungi şi sâni perfecţi, care în afară de solar şi silicoane şi botox au idealuri de viaţă şi minte cât cuprinde. Cârcotaşii i-au reproşat Răduleascăi faptul că-şi face rating pe bază de senzualitate feminină: ba nişte picioare până în molari, ba nişte sfârcuri vioaie, marca Ramona Bădescu. Occhio! Alin Gălăţescu a închis, însă, gurile bârfitoare arătând că: „între a arăta nişte picioare frumoase şi a te dezveli public şi a arăta nişte borfeline care dansează sau care joacă nici nu se compară… E o formă elegantă de erotism comparat cu o ţărănie «made in ro» care e din ce în ce mai des întâlnită”. Mda. Da' nu-s chiar "borfeline" ci ofeline, adică n-au nici mamă, n-au nici tată, au sponsori generoşi, lipsiţi de prejudecăţi.

* Vot dublu pentru „Sânzi” şi „Ana”. Şi piţipoancele votează, că doar şi ele „are” dreptul de vot. Numai că, dacă eşti o piţi adevărată, prăjită la solar şi blonzită artificial, n-ai rata în ruptul aţei tanga o şedinţă foto la vot. Că vorba aia, nu poţi s-o faci în fiecare zi! Prinsă între birouri şi ştiri electorale şi tot aflând că au votat ba cutare, ba cutărică, mă tot frământa o dilemă: da’ oare ale noastre dive de silicon au venit să-şi bage ştampila undeva? Taman când să mă aleg cu crampe intelectuale, am aflat din presa tabloidă că Sânziana Buruiană şi-a făcut shooting la vot.

Adică şi-a pus o rochiţă sexy, şi împreună cu o prietenă – care nu era Andreea Tonciu (VAI!) – a făcut poze sexy, sprijinită de uşa şcolii. (Bănuiesc că vor pune acolo o placă admirativă: „pe aici a trecut Sânzi”!). Mă declar dezamăgită. Păi trebuia suspendată votarea, pentru ca Sânziana să-şi urce formele voluptuoase pe o urnă, să-şi pună ştampila pe sâni… adevărul este că la cât era de mică, „parafa de vot” risca să fie înghiţită cu totul în decolteul ei generos. Ce spun eu?! Risca să fie acuzată de vot dublu, că n-ar fi putut s-o voteze pe „Sânzi” fără „Ana”! Recunosc, m-a surprins că Buruienuţa n-a intrat în cabina de vot împreună cu prietena ei, că doar piţipoancele fac orice numai împreună, de la mersul la toaletă până la vorbit şi gândit. Mama lor de reguli electorale!

Citit 1629 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.