Goluri? Nu, dar avem goale-goluţe

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* De 11 ori sensuale. Ei şi ce dacă băieţii lui Piţi nu-s buni nici de-un autogol şi n-am pupat Euro 2012?! Goalele, goluţele şi goliciunile noastre bat oricând (euro)golurile lor şi datorită româncelor am merita să fim direct campioni europeni. N-am zis-o eu a spus-o Cabral, şi zău că-i dau dreptate. La câte „pase în adâncime” au primit frumuseţile noastre de la fotbaliştii la care ne zgâim la televizor… avem jucătoare nu pentru o echipă de Liga Naţională, ci direct pentru „Champions League”.

„N-avem minge, dar avem baloane, n-avem goluri avem goale, iar schimbul de tricouri nu este rezervat doar pentru finale”, a fost ideea de la care au plecat „Poveştirile de Noapte”. Şi în doi timpi, trei mişcări, a şi fost gata aliniată echipa demnă de o (semi)finală România-Italia. Nu mă pricep eu prea tare la fotbal, dar, inspiratată de reporterii de Acasă, încerc o variantă „loco” pentru un meci Italia-România. Zău că în poartă aş plasa-o pe Ramona Bădescu, doar e toată numai „occhio” după minge, fundaşe - Mădălina Ghenea, Gina Pistol şi Catrinel Menghia, mijlocaşe Daniela Crudu şi Bianca Drăguşanu, că-s gata antrenate şi Sofia Gucci, iar atacante - Andreea Tonciu, Sânziana Buruiană şi Oana Zăvoranu. Şi antrenor-jucător şi căpitan de echipă – Anamaria Prodan. Ah, da şi rezerve - Mariana Moculescu (sincer, mi-ar fi frică s-o vâr în teren) şi Mădălina Pamfile. Are cineva tupeul să înfrunte hoarda asta de amazoane de showbiz?! Hai nu fiţi răi, că nu-s (chiar) toate piţipoance!

* Cine cu cine-a mai rămas?! Abia se lămuri treaba cu Raluca Pastramă, cumnata lui Pepe, rămasă grea prin telefon cu lăutarul Marian Mexicanu’ că iar s-a scuturat barza prin show-biz. Am văzut aseară la teveu pe o elevă de 18 primăveri spunând cum a rămas gravidă cu Alex Velea. Da’ nu păstrează copilul, face avort. Păcat, abia ar fi avut copilaşul pe care eleva l-a născut la 16 ani cu cine se juca… Fata zice că ea chiar s-a culcat cu Velea. Dar parcă poţi să mai ştii? Uite DJ Harra – aia de mixează topples în cluburi - a rămas grea doar dintr-o privire aruncată de un mascul feroce cum le Liviu Vârciu. Dacă o şi atingea din greşeală făcea direct gemeni! Ia staţi! Eu aseară m-am culcat cu Vârciu! Era poza lui de pe coperta „Magazin”, rămasă pe pat. Oare nu cumva… 

Citit 2391 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.