Striptis cu profu’ de religie!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Te-ai culcat cu bărbatu-meu? După ani de „Surprize, surprize!”, Andreei Marin Bănică i-a ieşit, în sfârşit, o surpriză adevărată, neregizată. Cu zâmbet de cianură proaspătă pe buze şi un tremolo falset în glas, Andreea Marin mai avea puţin şi o pocnea cu microfonul în cap pe Adriana Nicolae întrebând-o sistematic şi agasant cu cine a făcut copilul: „Spune-mi: soţul meu este tatăl copilului tău? Da sau nu?”. De fapt, acel „Da sau nu?” repetat suna ca pălituri de măciucă în capul coafat al posibilei rivale. La fel de bine putea să o întrebe ţăţeşte: „Şi ia zi, fă, te-ai culcat cu bărbatu-miu?”.

Asta în contextul în care diva tocmai primea un premiu pentru eleganţă. Mda. Sincer, la o fază de genul acesta, o Adriană Nicolae mai lipsită de eleganţă i-ar fi răspuns: „De ce nu-l întrebi asta pe soţul tău?”. Privirea către culise a prezentatoarei, zâmbetul uşor ironic au făcut-o pe Andreea să pară o caţă. Hai să stăm strâmb şi să judecăm drept. Andreea Marin, de când a lăsat bagheta de zână a surprizelor TVR-iste din mână, a făcut o adevărată paradă din decenţă şi o făclie călăuzitoare din discreţia cu care vrea să trăiască.

A ţipat împotriva jurnalistelor mondene care i-au vârât microfonul pe gât atunci când nu voia să dea declaraţii sau a paparazzilor care i-au violat dreptul la intimitate. Şi iat-o acum, în public, pe o scenă, gata să-şi înfigă colţii şi ghearele în jugulara „individei” care a îndrăznit să spună că a făcut copilul cu un „Jr.”. O fi fost J.R. Ewing, mai ştii?! Iar replica finală „deci nu ştii cu cine ai făcut copilul”, a fost varianta light pentru „curvă ce eşti!”. Chiar dacă în sufletul ei de femeie simţea că face implozie de-atâta furie, revoltă şi frustrare, eu cred că Zâna trebuia să păstreze aparenţele. Şi dacă tot era o DOAMNĂ, putea să rezolve problema discret, în culise, unde îi putea scoate şi ochii Adrianei Nicolae. Junior, mamă, te compătimesc!

* Ca în Biblie. La ceas de noapte, pe Kanal D domn’ profesor de religie acuzat că a iniţiat o elevă în tainele sexului fără prejudecăţi făcea striptis. Adică încerca să demonstreze că are semne particulare despre care eleva iubită sau iubita elevă nu ştia. Nu-i nimic, a aflat şi odată cu ea şi ţara. Las' că nici Adam şi Eva nu erau prea îmbrăcaţi prin Rai...

Citit 4216 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 00:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.