Unde-a ars-o Nilă pe Cruduţa?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Becali Păsări-Lăţi-Lungilă. Mie una mi-e foarte clar: fotbalul românesc nu se mai joacă pe goluri, ci pe numărul de „asistente” marcate de fotbaliştii scoşi din anonimat de chişca de pe teren şi de cardul învârtoşat. Fotomodele precum Daniela Crudu sau Mădălina Pamfile sunt „marcate” nu doar în poarta… showbizului, ci şi cu ţigara aprinsă ori cu pumnalul. Cred că numai la „Trinitas” nu s-a discutat (încă), pe faţă, pe dos, pe diagonală şi pe cant povestea celor două păcătoase ale lui Capatos, pe care fotbaliştii Nilă şi Matei le-au „pedepsit” ca pe vremea inchiziţiei, cu tăieturi pe mâini şi arsuri. Brrr!

Cel care a dezvăluit poveştile terifiante a fost însuşi Becali. În mod ciudat, latifundiarul pare mai degrabă obsedat nu de goluri, ci de „păsăricile” nocturne ale Antenei 1. De exemplu, la ceas târziu de noapte, se încinsese o veritabilă dezbatere cu iz de anchetă ginecologică pe seama feminităţii domnişoarei Pamfile, râvnite sau nu de Gabi Matei. Becali: „El se gândea numai la păsărica ta!”. Pamfile: „Ei, se gândea, und’ se gândea, că nu era cu mâna mereu la ea?”. Mircea N. Stoian: „Da’ ce, mă, e Păsărilă-Lăţi-Lungilă?”. Pamfile: „Acum mă sună la 4 dimineaţa şi-mi doreşte să mor!”. Becali: „Bine că nu te sună că se gândeşte la păsărica ta!”. Capatos: „Acum se gândeşte cum să-i omoare păsărica! Cum să i-o jumulească definitiv”. Mie, una, să mă scuzaţi, da' mi-a pierit… ciripitul!

* Priapism. „Dacă o arde unde nu te-aştepţi?, se măcina în dileme Cristi Brancu, pe seama relaţiei incendiare dintre Cruduţa şi Nilă. Eu zic că dacă bătea în calorifer, sigur din studioul alăturat îl lămurea Capatos. Ceea ce m-a şocat mai rău a fost însă dizertaţia ţinută de Mitică Dragomir: „Trebuia să o dezbrăcăm pe Cruduţa, să vedem pe unde are arsurile! A ars-o numai Costea? N-a mai ars-o nimeni? Bă, arată trăsnet Cruduţa, ar vrea s-o ardă mai mulţi!”. Auzisem, acu' ceva vreme, că Dragomir suferă de priapism, dar se pare că de la o vreme i s-a urcat sus, la cap.

Citit 2565 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.