Peşte crud pe piţi goală

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mama Natură a divorţat de tata natură. Pe vremea când sânii ei mari şi grei explodau ca artificiile, goi-goluţi, din tortul de frişcă, fix la cumpăna dintre ani, Dan Negru şedea pregătit să-i tragă un duş cu şampanie de Anul Nou. Atunci părea greu de crezut că Roxana Ionescu va fi şi altceva decât blonda voluptoasă şi nurlie încoronată Mama Natură la „Ciao Darwin”! Iată însă că se poate să-ţi începi cariera dezbrăcându-te şi să te acoperi apoi cu decenţă, inteligenţă şi rafinament. Asta a reuşit Roxana Ionescu. Atâta i-au prohodit unii şi alţii căsnicia, că în final divorţul tot s-a produs. Discret, aşa cum ne-a obişnuit Roxana Ionescu să fie de o bună bucată de vreme. Orice altă piţipoancă sau parvenită de showbiz ar fi trâmbiţat pe toate posturile de la OTV în sus şi-n jos că soţul ar fi avut bucurii la sora naşei de cununie. Dar uite că se poate şi fără să-ţi pui poalele-n cap. Jos pălăria pentru fosta doamnă Roxana Ionescu, sus pălăria pentru noua doamnă Roxana Gheorghe!

* Manele cu scandal. Fraieră ce sunt! Până ieri am fost convinsă că manelele sunt sigura zonă (obscură) a şoubizului unde poţi să intri fără sex înainte şi scandal după. Că dacă nu te-ajută vocea, „nexam” lăutărie. Iaca l-au prins paparazii în flagrant pe Jean de la Craiova cu Beyonce de România. Dacă tot avem o Pamelă de România, pre numele ei Simona Traşcă, vreo două Marilyn Monroae de România şi nişte „Verzaci” şi, de ce să n-avem şi-o Beyonce neaoşă? Manelistul zice că-i curat ca lacrima şi că i-a dat fetei numai sfaturi bune. Dar scandal tot a ieşit! Succes asigurat!

* Sushi piţi. S-a dus naibii de naked sushi - fiţa de a mânca specialitatea asiatică de pe trupul gol al unei frumuseţi, aşezate pe post de platou. Aseară, la şoul păcătos, am avut peşte crud pe piele piţi, cu Simona Traşcă în rolul principal. Să mă mir că veniseră la haleală alde Oana Lis şi Rouge?

Citit 2926 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.