Leana Barosana şi pătuceanul-cotroceanul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Borş contra aşternuturi. Ca arse au sărit televiziunile din chiloţii referendumului în aşternuturile trase pe neve de sub dosul prezidenţial al lui Crin. De cine? De Eleenaa Uudreaa! Da, pe ex-ministreasa de la Turism o doare rău, pe blog, de lenjurile prezidenţiale ale lui Traian Băsescu. I-o fi frică să nu le mototolească alde Crin?! Las’ că trece cu apret şi fierul de călcat!

* Pasiuni misterioase. De ce-o preocupă pe doamna Udrea de patul prezidenţial lui Băsescu? Mda, logic, pentru că nu e patul conjugal, e pătuceanul-cotroceanul, din Palat, pe unde şi-a început şi dânsa ascensiunea politică… în calitate de consilieră prezidenţială! Concret dna Udrea îl dă exemplu bun pe Nicolae Văcăroiu, care „după suspendarea din 2007, a avut decenţa să nu se mute în «aşternuturile» acestuia”, adică ale suspendatului Băsescu. O fi verificat dânsa la faţa locului? Oare la fel de grijulie o fi ex-ministra şi cu aşternuturile lui Cocoş, consortul legal? Ziceam şi eu. Pe la finalul postării, doamna Udrea mai zice nu ştiu ce şi de halat, dar eu prefer să rămân cu discuţia în pat. Oare ce fel de aşternuturi are Băsescu? Or fi cu răţuşte, or fi cu bărcuţe, cu sticluţe ori cu Popeye Marinarul? Şi unde-s vremurile în care Elena Udrea punea borşul de miel pe care îl gătea (pe bune?!) mai presus de oareşce declaraţii ale lui Victor Ponta privind uninominalul? Ei bine, atunci a lăsat polonicul din mână ca să-i tragă o postare pe acelaşi blog, acum fostul ministru scutură cu putere aşternuturile băsesciene, doar-doar o cădea Crinul dintre ele. Ei aş!

 * Divorţ la Constituţie. Pe Realitatea Tv, un domn serios zicea ceva de „Făt Mişto şi Ileana Barosana” şi se plângea că s-au „politizat bikini”. Pe România Tv, o analistă se jura că Bahmu şi Prigoană divorţează taman ca să abată atenţia poporului de la referendum şi preşedinţie. Mama ei de realitate! Paralelă mai e cu noi!

Citit 1588 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 02:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.