ExtraSex cu amanta şi nevasta

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Triunghi scandalos. „Tu faci sex cu amanta pe birou şi eu trebuie să rămân gravidă în dormitor? Cu cine? Singură?”, răcnea la soţul legitim care îşi ţinea drăgăstos amanta, încolăcită de el ca o liană. Erau toţi trei în biroul lui din domiciliul conjugal. Botic rotunjit, ţâţe voluptoase, talie de viespe, o cascadă blondă de păr măturându-i fundul bombat, picioare sculptate, dezgolite pân’ la şold şi tupeu cât pentru o armată de piţipoance. Asta era amanta. Nevasta, frumuseţe pălită, trupeşă mai mult decât era cazul din cauza hapurilor de rămas gravidă. Dar, de la imaculata concepţie încoace, nici Sfântul Duh n-o putea ajuta fără materia primă – o bărbăţie eficientă la făcut copii. Care s-a găsit până la urmă, în postura şoferului de soţ, om iubitor de neveste de patroni. Nu-i vorbă că şi bodygardul aceluiaşi patron umbla ca viţelul după ugerul planturos al amantei. Povestea se petrece la Prima Tv şi nu-i telenovelă, deşi ar putea lejer să fie, ci o făcătură cu amatori suficient de talentaţi când e vorba de răcnit şi de stupit cu ocări şi reproşuri.

* Nepoţel pentru mama. Mai ştie cineva de cât timp se ceartă, se urăsc şi se spurcă mamele, feciorii şi potenţialele nurori în „Mireaasă peentru fiiuul meeu”?! Calendaristic, trebuia să intrăm deja la „Nepoţel pentru mama”, că de nunţi s-a ales praful. La cât de ocupaţi sunt toţi să se bârfească feroce, să se muşte de părţile moi, să se urmărească, pârască şi sfădească pentru te-miri-ce nimic, când, Doamne iartă-mă, să se nască amoruri sau măcar vreo pasiune trecătoare? Pe bune, oamenii aceia sunt de un an întreg în casă, într-un reality-show. Chiar n-au treabă?

* Sexy olimpiada piţipoancelor. Viitorul nostru politic, în persoanele Roxanei Marinescu şi Denisei Biţă (Partidul Blondelor şi Partidul Brunetelor), a pus-o de-o mică olimpiadă. Nu de agăţat, ci de alergat, nu prin cluburi, ci pe stadion. În lenjerie intimă, cu ciorapi sexy de subretă şi tenişi, au alergat să le iasă sufletul din piept şi sânii din sutien. Noroc că şi i-au ţinut cu mâinile! Ce vreţi, minte sănătoasă, în corp sănătos şi sexos! Mda...

Citit 2719 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 02:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.