Grasa o bate pe ţâţoasa

Grasa o bate pe ţâţoasa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Oana Roman, "pufuleţ". Ştiţi de ce e vedetă de televiziune Oana Roman? Ca să nu se sesizeze cei de la antidiscriminare. E acelaşi motiv pentru care în toate filmele cu distribuţie ariană apar câte un negru şi un hispanic. Uneori şi un asiatic. Aşa, băgaţi la mişto, ca să nu şi-o ia peste bot producătorii. Într-o mare de vedete cu sâni fermi, ten lăptos şi cel mult 50 de kilograme, Oana Roman pare de pe altă planetă. I-o fi obligat CNA-ul să bage şi graşi. Oricum, după părerea mea, Oana Roman nu e grasă, e doar pufoasă. Şi se ştie doar: camera îngraşă! E drept, întotdeauna Oana Roman e filmată de un întreg car de reportaj. Din acelaşi motiv, adică să nu li se reproşeze că discriminează, televiziunile îi mai prezintă pe Costi Ioniţă (chelia e handicapul lui), Pepe (e hispanic), Prigoană (cu picior de lemn) şi Fuego (aici vă las pe voi să vă gândiţi din ce motiv ar putea fi ţinta discriminărilor). Că, în rest, nu văd niciun alt motiv pentru care ar apărea la televizor.

O iubire maturizată. Am revăzut-o, după câteva decenii, pe Iuliana Marciuc. Cică dragostea dintre ea şi Enache s-a maturizat. E clar, nu se mai iubesc, urmează o despărţire senzaţională. Cum să spui că iubirea s-a maturizat? De ce nu e cinstită faţă de ea, faţă de el, faţă de noi. Dragostea lor a îmbătrânit, are alzheimer şi un început de schizofremie, e pe patul de moarte, e cu un picior în groapă.

Începe Bahmu! Am înţeles de ce se ceartă Bahmu cu Prigoană. Aţi ghicit, începe o nouă emisiune, mai exact "Începe Bahmu". În primul episod, marea împăcare între cei doi, iar în episodul al doilea se mobilizează în direct ca să mai facă Bahmu un Spartacus peste nouă luni. Sincer, eu am crezut o vreme că se bagă Prigoană să facă o emisiune la Mezzo despre destinul viorilor Stradivarius.

Reghe de la Steaua nu dansează "reghe". Ei bine, ce surpriză!, Reghe dansează manele. Nici nu mănâncă icre negre, ci Salam.

Citit 2295 ori Ultima modificare Vineri, 31 August 2012 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.