Noaptea (cu)ţâţelor mari

Noaptea (cu)ţâţelor mari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

* Nimfomana din Tulcea, dorită de Vadim. Gata, nu mai scăpăm de sexy-violatoarea Luminiţa Perijoc şi de taximetristul violat Nicu! N-ar fi de mirare să-i găsim şi la parlamentare, candidând uninominal din partea PRM. De ce tocmai acolo? Pentru că, mai în glumă, mai în serios, tribunul Vadim i-a lansat deja invitaţia „Angelinei Jolie” de Tulcea în partidul său. Cum?! Pe cale orală, dar la modul poetic, printr-o Baladă pe care poetul Vadim Tudor a scris-o cu şi pentru ea: „Iată-l pe taximetrist, ziua vesel, noaptea trist. Nimfomana în capot îi dă una peste bot. Dacă nu o violează, ea se jură că-l castrează. Însa la aşa măcel, moare orice cocoşel! Luminiţa, fata tatii, nu vrei să dai în pramatii? Ai putea fi mai utilă ca societatea civilă. Te trimit la Marko Bela, să-i bagi în fund umbrela! Te-ajut eu să-i castrezi, ca pe câinii maidanezi, pe cei care-au tâlhărit şi brusc s-au îmbogăţit, au jefuit România, şi-au instalat anarhia. Hai la mine în partid şi-ajungi vedetă rapid! Luminiţa nesătula e nepoata lui Dracula!”, a conchis apoteotic tribunul, invitat să-şi citească capodopera (cacofonie intenţionată) în şoul păcătos al lui Capatos. Mai e ceva de zis?
* Lăcomia silicoanelor. Titlul „cu/ţâţe” mi-a fost inspirat de însuşi Capatos, care nu se hotăra dacă emisiunea lui e noaptea cuţitelor lungi (cuţitului cu care a fost ameninţat taximetristul violat) sau a ţâţelor mari, reprezentate din plin în emisiunea lui, în diverse stadii de goliciune. Şi fiindcă tot veni vorba de sâni umflaţi, mă minunez şi eu ca Mugur Mihăescu de lăcomia asta! Că mie bunica îmi spunea că sânii se umflă numai de la pofte nesatisfăcute! Da’ alte pofte le mână din urmă pe disperatele silicoanelor: pofta de celebritate, de bani şi de fotbalişti. Şi atunci? „Îşi bagă, îşi bagă şi nu le mai ajunge! E o lăcomia din asta siliconoasă! Ele au impresia că sunt frumoase şi noi ne uităm la ele… lasă-mă dracu’ fomee că dimineaţa mă trezesc lângă gonflabilă!”.

Citit 2285 ori Ultima modificare Joi, 06 Septembrie 2012 17:54

4 comentarii

 • postat de smecher Vineri, 07 Septembrie 2012 17:28 Link la comentariu
  0
  0

  o bomba sexy a romaniei asta bai frate de ce postati cacaturi din astea ba e clar nu aveti prietena si vreti sa faceti in ciuda pe altii

  Raportează
 • postat de kiki Vineri, 07 Septembrie 2012 14:52 Link la comentariu
  0
  0

  Astea care le faci u reclama zilnic sunt modele si platite sa pozeze, nu ca sa se f*** (aia este prostitutie si nu e cazul aci) asta este diferenta iar asta e arta fotografica, nu ai vazut nici un nud de Grigorescu de exemplu sau o expozitie de arta fotografica?

  Raportează
 • postat de leu Vineri, 07 Septembrie 2012 08:56 Link la comentariu
  0
  0

  asta e prelucrata in photoshop, au facut-o exact cum le-a placut lor.

  Raportează
 • postat de Capitan Vineri, 07 Septembrie 2012 05:03 Link la comentariu
  0
  0

  Tanti esti nasty rau de tot.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.