Întâi îmi pun silicoane, pe urmă iau bacul

Întâi îmi pun silicoane, pe urmă iau bacul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

* Şi-un striper îmi dansează-n poală. Dacă tot a picat bacul (la proba de limba şi literatura română) de trei ori, Margherita din Clejani, proaspăt „bacaloriată”, a decis să dea la Jurnalism. Nu ştiu dacă au ajutat-o silicoanele mari sau Mazăre Junior, cert este că Marga a luat peste 8 la bac. Victorioasă, a plecat de-acasă mai transparentă decât în filmele pentru adulţi, şi-a primit cadou un striper musculos dansând în poală. Să fie cu noroc!
* Un pipi pentru Capatos. O fi fost ocupată buda Simonei Gherghe de la Acces Direct? Habar n-am, cert este că Sânziana Buruiană a venit să facă pipi, pardon, testul de sarcină pe canapea la Dan Capatos. Sânzi şi Ana (sânii) erau în pragul leşinului, în vreme ce stăpâna lor abia se ţinea pe un scaun rulant, conectată la o perfuzie pe trei sferturi golită. Faptul că acul furtunului cu întăritor era legat cu faşă ridica multe semne de întrebare. La fel şi faptul că doar cu câteva ore în urmă, la Antena 2, Sânziana era sprinţară ca o păsărică şi povestea cum a fost ea elevă şi studentă eminentă, până a câştigat primul concurs de miss şi s-a făcut vedetă. Nu-i exclus ca Sânziana să fi rămas gravidă pe drumul dintre Antena doi şi Antena unu(ia), mai ştii pe unde a luat-o fata? Bizar este că reporterii şoului păcătos o filmaseră cu o zi în urmă cumpărându-şi un test de sarcină asezonat cu o porţie babană de cartoafe prăjite. „Iar te-ai jucat cu cucul lui Răţoi”, i-a reproşat Capatos, în vreme ce nelipsita Tonciu a dat din casă secretul: Sânziana cam uită să-şi ia pastilele. Ca să nu se creadă că-i făcătură, Sânzi a recoltat proba de urină cu martori - Cătălin Bordea, urmaşul lui Mircea N. Stoian în emisiune. Şi recipientul a ajuns pe biroul amfitrionului, între laptop şi cana de cafea. Echipat cu mănuşi chirurgicale şi mască medicală (nu de gaze), Capatos a efectuat un al doilea test de sarcină, desigilat în faţa telespectatorilor. Rezultatul? La fel ca primul test, făcut la budă: pozitiv! Sperăm ca şi naşterea să se producă în direct, la Capatos!

Citit 1399 ori Ultima modificare Vineri, 07 Septembrie 2012 18:02

1 comentariu

  • postat de smecher Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 11:28 Link la comentariu
    0
    0

    imi antipatice tare sanziana buruiana andreea tonciu si simona trasca panaramele romaniei ce greata cand le vezi nu inteleg de ce postati astfel de imagini

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.