Pârguită bine, Cruduţa s-a sfrijit

Pârguită bine, Cruduţa s-a sfrijit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

* Fundul lui Coco, tratat ştiinţific! Cam o dată pe lună, calendaristic deja, Kanal D îşi pierde capul după fundul lui Coco Austin, nevasta rapperului Ice T. În vreme ce pensionarii noştri aşteaptă o lună programare să facă o banală ecografie, am aflat de la ştirile Kanal D că uriaşul dos al lui Coco a fost tratat ştiinţific. A venit nenea doctorul şi i-a vârât undele sonore (în direct la teveu), a scanat-o şi examinat-o pe toate părţile şi în final a decis: e sută la sută adevărat, nici urmă de silicon ori milimetru de implant n-a trecut pe-acolo! Aveţi timp să-l credeţi?
* X-uri şi silicoane. Pârguită bine de tot, aşa arăta Cruduţa când a fost dată afară pe uşa din dos de la „Neaţa”, pe motiv că nu era suficient de uscată şi de curată pentru pretenţioşii ei colegi, Răzvan şi Dani. Uite că acum cei doi s-au apucat să dezbată şi ei subiecte tabloide precum celebrul viol Nicu - Perijoc, să-ţi rămână mintea-n loc. De pildă, Răzvan şi-a înfipt pe cap un fes în care era împlântat un cuţit, motivând că, dacă acesta-i trendul audienţei, te supui! Revin la Cruduţa să vă spun că, din fătuca trupeşă bine ce era, s-a ogârjit şi s-a ascuţit ca lupta de clasă. Parcă a băut apă plată cu lămâie după Drăguşanca. Fosta blondă a lui Bote şi roşcată a lui Cristea, noroc de silicoane, că altfel, dacă se întoarce din profil, dispare! Mai în glumă, mai în serios, până şi şeful de emisiune i-a atras atenţia Crudei că arată ca venită după o vacanţă prelungită în Somalia: „Când ai venit la emisiune aveai o guşă… că ţi-am şi spus: «Măi fată, mai slăbeşte şi tu!». Acuma ai ajuns aşa de slabă că la restaurantele chinezeşti o să întrebe chelnerii doriţi beţişoare, furculiţă sau picioarele Cruduţei?”. Mă uitam deunăzi la ea, aproape că i se împleticeau singure picioarele, stând pe loc, de slabe ce erau! Mă întreb sincer dacă fătucile din categoria „decor viu de emisiune” sunt arvunite, pardon, contractate la kilogram! Şi ca să nu ziceţi să mă roade invidia că nu-s la fel de silfidă, vă zic şi-un banc. Cruduţa şi Bianca în lift. Bianca: „Fată, am uitat să mănânc!” Cruduţa: „Lasă că te-nvăţ eu!”.

Citit 2858 ori Ultima modificare Duminică, 09 Septembrie 2012 14:37

2 comentarii

 • postat de smecher Luni, 10 Septembrie 2012 10:26 Link la comentariu
  0
  0

  bai sunteti nesimtiti numai postati frate cacaturi de astea sa-mi bag ***in ele de zdrente is urate astea prefer fete sau femei ca lumea nu tatoase din astea mi se face greata cand le vad

  Raportează
 • postat de BIO Luni, 10 Septembrie 2012 08:31 Link la comentariu
  0
  0

  In fiecare zi renaste INDUSTRIA de crudute mai ceva ca in Pampas .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.