Şirul cauzal şi visul etern

Şirul cauzal şi visul etern

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

Bila albă pentru Consiliul Judeţului care duce negocieri pentru construirea unui spital printr-un parteneriat public-privat. Consilierii judeţeni au fost de acord, în principiu. Ţintă sigură sau nu, spitalul este un vis frumos. Declaraţia preşedintelui CJ Nicolae Bacalbaşa - „în ce măsură se va finaliza este greu de spus” - dă o notă de sinceritate, seriozitate şi de viziune clară asupra problemei. Adică pare convingător când spune că nu vrea să se îmbete cu apă rece şi nu vrea să îi îmbete nici pe ceilalţi. Putea foarte bine să promită şi să nu se întâmple nimic. Dar există negocieri şi acesta este primul pas.
Bila neagră
(CJ-ului) pentru evacuarea Muzeului de Artă Vizuală şi pentru faptul că nu prea are unde să se mute. Adică punerea la dispoziţie a 400-500 de metri pătraţi pentru un muzeu căruia 900 îi erau insuficienţi nu prea sună a însemna că are unde să se mute. Mai ales că pentru noul sediu nu mai există finanţare. Şirul cauzal al lucrurilor care merg prost e atât de lung încât ai impresia că vom rămâne fără niciun muzeu, fără niciun teatru, fără cultură, fără bun simţ, fără interes. Şi, de ce nu, dăm vina unii pe alţii pentru greşelile şi lipsa noastră de organizare.

Citit 7984 ori Ultima modificare Duminică, 04 Noiembrie 2012 20:07

2 comentarii

 • postat de Bang clopotarul caredralei Marți, 06 Noiembrie 2012 10:06 Link la comentariu
  0
  0

  curata linguseala fata de"vrajitorii" locali

  Raportează
 • postat de zdrang Marți, 06 Noiembrie 2012 09:05 Link la comentariu
  0
  0

  Ce ilar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ati ajuns sa dati bile albe penttr promisiuni electorale de 2 bani pe care le-am mai auzit de mi de ori, doar ca data asta recunosc si ei ca e vrajeala!!!!!! Asta-i curat pupincursm!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.