Sex din amintiri la andropauză... financiară

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Să nu te muşte câinii vagabonzi?! Mi-e ciudă pe bărbaţii care, atunci când nicio fătucă nu li se mai atârnă de gât, de şliţ sau de card, când nu mai pot atinşi de neputinţa bărbătească şi de andropauza financiară, se apucă să povestească prin ce paturi au trecut şi cu cine. Ca şi când blazonul de mare crai, pentru care femeile îşi smulgeau şi hainele de pe trup şi verighetele de pe degete, tocit de-atâta lustru, ar mai prinde să strălucească în licărul amintirilor de mare taur orăşenesc şi comunal.

Am tresărit neplăcut surprinsă când mi-au ajuns la urechi nişte vorbe rele purtate din gură-n gură de mondenii de teve, aruncate de Mihai Constantinescu la adresa Anastasiei Lazariuc. Las la o parte că mi se pare jenant să te scuzi public, când te prinde nevasta cu Lazariuc în pat, că „erau patru oameni de culcat în două paturi şi o canapea” şi că decât să o culce pe Anastasia în pat şi să doarmă el în cadă, a preferat să se suie în acelaşi pat cu basarabeanca, dar să se jure că „a fost cea mai nevinovată noapte”. Podeaua sau masa din bucătărie de ce or fi ieşit oare din discuţie? Zic şi eu. Mai trist mi se pare să se umfle semeţia-n tine şi să spui că dacă n-o aduceai de peste Prut, fiica, Ileana, nu ajungea să aibă norocul de a se întâlni cu Ţiriac Junior. De parcă Ţiri nu nimerea şi singur Chişinăul, sau Mihai i-a urcat-o personal în… inimă pe frumoasa brunetă, după care au suspinat toţi cititorii revistei cu iepuraşi pogonaşi şi golaşi. Apăi să nu-l latre şi câinii vagabonzi?!

* În pat cu soţia prietenului meu… Acu’ răsări la orizont şi Costin Mărculescu, să povestească pe-ndelete cum s-a iubit el cu nevasta lui Mihai Constantinescu, de care cică era despărţit în fapt, da’ trăiau împreună în aceeaşi casă. Le-a făcut cunoştinţă „fosta soţie a actualului soţ al Sandei Ladoşi”. Ce? Să vă fac schema?! Mai simplu e să vă spun că în vreme ce Mihai o consola pe Anastasia, Costin se ocupa de nevastă-sa şi toată lumea era fericită. Iar acum, cine poate, trăieşte din amintiri. Cu şi despre sex.

Citit 2679 ori Ultima modificare Joi, 04 Ianuarie 2024 01:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.