Senzaţional: Ştefan Bănică nu e tatăl copilului cântăreţei Shakira!

Senzaţional: Ştefan Bănică nu e tatăl copilului cântăreţei Shakira!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Nimic nu e mai savuros decât un divorţ. Da' cine-a greşit? Da' s-au certat de la ceva anume? Da' cine a înşelat pe cine? De la divorţul Pepe - Zăvoranu s-au stabilit nişte criterii de performanţă pentru ştirile despre divorţ. Avem nevoie de una bucată nevastă care şi-a înşelat soţul, una bucată nevastă dornică să-l facă de comandă pe fostul soţ, nenumărate transmisii în direct de la apartamentul care urmează a fi împărţit, una bucată soţ nervos că i-a fost terfelită imaginea, cel puţin zece bucăţi "prieteni" dornici să spună detalii despre ce se întâmpla sub plapumă, una bucată amant misterios (pentru ea, dar dacă e pentru el e şi mai zemos) etc. Subţire tare cu divorţul Bănică-Marin. Pe mine m-a cam dezamăgit. Adică dacă mă întrebai înainte de despărţire care e divorţul despre care aş vrea să aflu de la televizor, ăsta ar fi fost în primele trei. Acum dacă mă întrebi mi se pare că e de doi lei. Nu tu scandal, nu tu iureş, nu tu acuzaţii, nu tu amant(ă), nu tu instrumente sexuale mici, nu tu prieteni care să povestească despre mambo-jumbo. Ăştia chiar fac mişto de noi.

* De exemplu, ar fi fost cât de cât OK dacă Andreea Marin ar fi fost iubita handbalistei Alina Dobrin, iar Bănică ar fi recunoscut că e tatăl copilului pe care îl aşteaptă Shakira. Da, tată, zemos. Sau dacă Zâna ar fi avut o ofertă de nerefuzat din partea unui şeic să vină să îi facă ordine în harem. Ori Bănică să se fi iubit în tinereţe cu Barack Obama. Sau măcar să fi flirtat la un cocktail cu Ion Iliescu. Cam asta înţeleg eu prin ştiri mondene serioase. Spice, baby, spice.

* Am văzut trei secunde dintr-un interviu cu fosta gimnastă Lavinia Miloşovici. De fapt, am văzut vreo trei secunde dintr-un promo (promo, obsedaţilor, nu porno!). Că e însărcinată şi că, după ce a pierdut o sarcină în urmă cu ceva vreme, acum totul e OK. Păi cred că îi durea la bască pe realizatori de sarcină şi de copii şi de sănătate. Ăştia sigur au vrut să arate că s-a îngrăşat Lavinia Miloşovici, da' n-au avut curaj să titreze asta. Deci titlul ştirii era: Vezi aici cum s-a îngrăşat Lavinia Miloşovici! Să fie şi ei cinstiţi măcar o dată în viaţă.

Citit 1626 ori Ultima modificare Marți, 15 Ianuarie 2013 15:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.