Chelsea, transferă-l pe Maccarone pentru retur!

Chelsea, transferă-l pe Maccarone pentru retur!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Noroc de moartea lui Hugo Chavez că mai apare la televizor Mihaela Dragostea Mea Mircea Geoană. L-am văzut pe la ştiri exprimându-se foarte elegant cu privire la Chavez. Din declaraţiile lui diplomatice reieşea că nu a dat doi bani pe Chavez, dar încerca să spună lucruri frumoase, că, deh, omu' tocmai murise. Ce vrei? Relaţii cordiale, ca de la fost şef de stat la aproape şef de stat.

* Ce mă pot enerva italienii ăştia! Cât noroc pot să aibă jucătorii de la Juventus? Cam de vreo patru goluri pe dublă manşă. Nu zic, Celtic a fost cam praf. Dacă italienii nu aveau noroc se calificau la penaltiuri. E cam maximum de ghinion pe care îl pot avea.

* Sper să fi făcut Steaua un rezultat mare aseară în meciul cu Chelsea. Măcar un egal, dacă nu să fi câştigat la patru, cinci goluri diferenţă. În felul acesta supărarea va fi mai mare după ce o să piardă calificarea pe Stanford Bridge. Cam cum s-a întâmplat cu Middlesbrough. Nu ştiu unde mai joacă acum Massimo Macarone, dar poate îl transferă Chelsea pentru retur. Două, trei boabe pe final şi sunt fericit. Gooooo Chelsea!!! Oricum, să fie clar, aseară nu m-am uitat la meci, că era programat "Ronin" pe Universal Channel.

* Am văzut la ştiri că vreo sută de tone de macrou congelat infestat au pătruns pe piaţa românească. Ei, acu să vezi probleme, că la Galaţi macroul se mănâncă doar ca să pună bărbatul pescar maţele în congelator să poată pescui la somn. Deci tragedie mare. Mai rămâne ca şi Finanţele să intre puternic în mafia râmelor de pe marginea şoselei şi ne-am lins pe bot de pescuit. Doar la crap să mai mergem, că acolo merge şi cu mămăligă.

* Tot de la ştiri am aflat că Guvernul ar fi pus botul să dea libere multe în săptămâna cu Paştele şi 1 mai ca să salveze turismul românesc. Păi bine, frate? Salvezi turismul ucigând economia? Ce mai cheltuiesc românii în vacanţe, dacă se duc la muncă doar din an în Paşti? Şi oricum nu se duce nimeni în vacanţă de 1 mai. Toată lumea pe marginea gârlei la grătare!

Citit 1001 ori Ultima modificare Joi, 07 Martie 2013 16:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.