O ţară de asistente Tv şi de asistaţi... erotic

O ţară de asistente Tv şi de asistaţi... erotic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Foamete de talente sexy. Într-o ţară în care cele mai multe locuri de muncă (bine plătite) sunt oferite de videochaturi, iar emisiunile tv au nevoie de un decor viu, să te rupi în figuri artistice sau prosteşti la televizor se cheamă deja un start în carieră. Sincer, credeam că preselecţia viitoarei asistentei păcătoase - urmaşa supremei Cruduţa - n-o să se termine niciodată, şi or să vină în fiecare noapte să danseze la bara audiovizualului dezinhibat tot felul de domnişoare cu minim de haine şi maxim de erotism. Dar uite că a trebuit să se termine alegerea fetelor lui Capatos, pentru că trebuie să înceapă competiţia pentru postul de vecină la "Răzvan şi Dani". Ca în vremurile bune, aşa a fost joi noaptea la „Un show păcătos”, când veteranele nopţilor pline de ispite, Bianca şi Daniela, au dansat în amintirea fostului lor job. Şi nu pe orice piesă, ci pe cântecul Andei Adam: „Am o inimă de dat unui singur bărbat care ştie ce să facă lângă mine în pat”. Adică Bianca a dansat după cum i-a cântat fosta iubită a actualului ei iubit.

„Ţâţele-nainte!”. Aşa îi spunea Bianca Drăguşanu Cruduţei de câte ori o vedea stând gheboşată pe scaun. Cam acelaşi a fost şi criteriul principal de selecţie din emisiune. La sâni, popouri şi „talente” au fost măsurate fetele. Capatos a fost impresionat nu neapărat de prestaţiile lor, ci de faptul că mai bine de 500 de fete înscrise nu s-au mai prezentat pentru că nu au avut bani de drum până la Bucureşti ori bani de cazare în capitală. „Nu am anticipat că în ţară sărăcia este atât de mare”, a mărturisit amfitrionul nopţilor anteniste.

Dacă păcătoşii au savurat din plin dezmăţul feminin, nu acelaşi lucru se poate spune despre mult mai conservatorii Răzvan şi Dani. Cel puţin Dani nu s-a putut abţine să nu comenteze, deşi nu-i stă în caracter să glumească pe seama numelor de oameni - cine sunt fetele care vor să le devină vecine şi cum împart aceeaşi pagină domnişoarele sau doamnele Vulpe, Labeş, Cărăşel, Băluţă, Minciună şi Foamete. Suna... predestinat! Zău dacă n-am senzaţia că suntem o ţară de asistente tv şi de asistaţi erotic...

Citit 1622 ori Ultima modificare Vineri, 29 Martie 2013 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.