Sânii Andrei cântă la vioară

Sânii Andrei cântă la vioară

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
2 comentarii

* Românii (nu prea) au talent, noroc că are Andra ţâţe! Sărăcuţă şi lungită ca o peltea, aşa mi s-a părut prima semifinală a competiţiei „Românii au talent”. Până şi juriul părea că se plictiseşte de urât pe scaune. Noroc de sânii Andrei care au înviorat atmosfera, separat de proprietara lor, şi au avut propriul show. Mai să mă gândesc că sânii ţanţoşi ai vedetei au propriul contract de exclusivitate cu trustul Pro şi trebuie să ridice audienţa când situaţia devine cenuşiu-maronie. Cel puţin aşa s-a întâmplat vineri seara când şi glumele lui Pavel Bartoş îşi sugeau seva direct din decolteul generos al nevestei lui Măruţă şi băteau clopotul hărţuirii sexuale. Sânii Andrei au devenit sursă de inspiraţie pentru un desen spaţial şi, în fine, au mânuit cu foc arcuşul unui ceteraş adus din ediţia trecută. Adevărul este că lăutarul, de îndată ce şi-a înfipt vergeaua între sânii Andrei, şi-a cam pierdut printre „meandrele” concrete din decolteu, iar vioara a cântat mai mult singură. În fine, atmosfera a explodat cu totul când aceeaşi Andra a dansat sus pe masa juriului, Andi Moisescu şi Mihai Petre având şansa unică de a vedea tot ce vede Măruţă la soţia lui. Şi încă, de jos în sus, sub perspectiva unei rochii minimaliste, de strălucirea smaraldului. Sincer, eu o prefer pe Andra cântând, dar într-un concurs de talente, e dreptul Pro Tv să scoată ce-i mai bun din sutienul audienţei.
* Latifundiara cimitirelor, îngropată în pantofi. Mama Oanei Zăvoranu, doamna Mărioara, este un personaj în sine, asta e de domeniul evidenţei! În afară de scandaluri, mama Zăvo colecţionează pantofi. Şi acum, sincer, cât de mare să-ţi fie piciorul pe care trăieşti când agoniseşti 400 de perechi – de-ţi vine să crezi că a îngropat răposaţii desculţi, în cimitirul pe care-l păstoreşte! Privind către grămezile din dulap, madam Zăvoranu povesteşte „aveam şi eu pantofi, dar nu cât Ceauşeasca, pentru că atunci nu aveam posibilitatea. De fiecare dată când plec în vacanţă, marea mea pasiune este să fac shopping”. Măcar să se potrivească la picior cu fie-sa, dacă e să-i lase ceva moştenire!

Citit 2161 ori Ultima modificare Duminică, 07 Aprilie 2013 16:46

2 comentarii

 • postat de Bogdan Luni, 08 Aprilie 2013 18:09 Link la comentariu
  0
  0

  Pitipoanca , ce sa-i ceri . Se aseamana cu Peticu' de 'Marutza' , si ala alt specimen fomist .

  Raportează
 • postat de Mihail Luni, 08 Aprilie 2013 10:12 Link la comentariu
  0
  0

  ,Romaniiau talent,, o emisune tv doar populara si atat;calitatea indoielnica a unor prestatii ,culmea,apreciate la superlativ de care juriu arata clar ,(ceea ce este si normal!),ca juriul nu se poate pricepe la toate!Acea femeie necajita,mama a nus"cati copii,cu un firicel atat de firav de voce,care a cantat de fapt o piesa recunoscuta de toata lumea drept ,,Corul sclavilor evrei ,, din opera ,,Nabucco,, de Verdi mi s-a parut jalnica ,in timp ce juriul se extaziase, iar votantii,multi dintre acestia nestiind nimic despre vocea de bell-canto si corul cu pricina au votat cu pasiune !Cam asa se intampla la acest concurs talmes-balmes de talente unde de cele mai multe ori juriul este depasit de situatie si promovand non-valoarea nu ceea ce este cu adevarat remarcabil!Juriul are ,cred eu ,o scuza acceptabila:nu se poate pricepe la toate!Din pacate ,si la

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.