Sculătoare pentru naşu'

Sculătoare pentru naşu'
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Poşta cu săruturi. „Miauuu” ca un pisoi a miorlăit Mircea Socanu când Daniela Gyorfi i-a înfipt brutal, în piept, sânii ei armaţi cu silicon ultimul tip. Poate că Daniela a vrut să se răzbune pentru întrebarea indiscretă pusă de Cabral, legată de sărutul cu iz lezbian pe care Daniela i l-a aplicat cu patimă unei dansatoare. Scena respectivă face parte din videoclipul ultimei ei piese, „Du-mă pe lună”. Daniela a refuzat să confirme sărutul cu o femeie, susţinând că ei îi plac bărbaţii, dar a admis că în videoclip s-a jucat poşta cu săruturi, în sensul că fiecare s-a pupat cu cine-a nimerit.

* Aromă de parlamentar: transpiraţie, ţuică şi usturoi. Sună a reţetă fatală, nu? Ştiam că actualul legislativ pârâie pe la cusături de aleşi şi de calitatea lor, dar mai să mi se aplece când a venit cu detalii Mădălin Voicu: „Dai peste unul care e îmbrăcat în Armani, da' miroase a transpiraţie, ţuică şi usturoi. În ordinea numerelor făcute! Nu mai spun că dacă stai de vorbă cu unul de-ăsta care se crede mare politician te gândeşti dacă nu cumva îţi vorbeşte în esperanto! Nu au nici discurs, nici logică în vorbire, bine nu toţi!”.

* Vocea României se mărită. Sau se însoară? Ştiu că Ştefan Stan e „Vocea României”, dar jur că habar n-am ce şi cum cântă. Tot ce ştiu despre el e că se iubeşte excesiv de televizat cu Andreea Mantea şi că relaţia lor nu poate să emane un vânt, pardon, un alizeu, fără să apară în direct şi în exclusivitate pe Pro Tv şi pe Kanal D. Mi se pare trist că un artist de perspectivă nu face altceva decât să fie iubitu’ lui Mantea.

* Sus! Mi-a rămas în minte o ştire văzută recent la televizor: CFR şi-a tras firmă privată pentru a-i trezi din somn, dimineaţa, pe cei 900 de „naşi”. O fi o chestie să fii „sculătoare” de naşi cu cozoroc de CFR-ist, dar pentru a fi treziţi eu zic să se asigure că se şi culcă, aşa că musai trebuie angajată şi o culcătoare!

Citit 1597 ori Ultima modificare Marți, 09 Aprilie 2013 18:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.