Pentru ştiri despre Băselu mutaţi pe B1

Pentru ştiri despre Băselu mutaţi pe B1
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Înţeleg, TVR nu a avut de ales, că are opţiunea a doua la Champions League, dar cei de la Digi de ce au dat pe primul canal Galata - Real, când la aceeaşi oră se juca Borussia - Malaga? Bine, l-au dat pe canalul al doilea, dar chiar şi aşa nu înţeleg cum poate fi prima opţiune un meci al păcii, când la Dortmund se juca cu cuţitele pe masă. În fine, cine a avut de ales şi a lăsat pe Galata - Real are ce să regrete, că meci ca ăla de la Dortmund mai rar se vede. Chiar şi în Champions League.

* Sper ca aseară să se fi calificat şi Barcelona, ca să le scoată fotbalul din cap nemţii sau Real în semifinale. Să iasă din Europa toate echipele roş-albastre! Dar nu oricum, ci dramatic dacă s-ar putea. Până la urmă cred că m-aş mulţumi să-i fi scos şi PSG aseară, deşi e mai bine să fie mai aproape de trofeu, să-l simtă puţin.

* Ce de-a plânsete la MasterChef. Ăştia combină concursurile cu lacrimile, storc toate sentimentele din concurenţi. Eu propun ca la concursul ăsta de gătit că nu se mai folosească sare, ci pur şi simplu să lase concurenţii să lăcrimeze în mâncare. Cine lăcrimează mai mult face şi cea mai bună mâncare.

* Gigi şi-a găsit un nou cal de bătaie. Plictisit să se tot ia de Tănase, Becali a sărit pe Remus Cernea, care a propus să se elimine subvenţiile de la stat pentru biserici. Personal, mai degrabă m-aş împrieteni cu un ateu precum Cernea decât cu un credincios vopsit ca Gigi. Unlike Gigi!

* Cică divorţează Gabriela Cristea de unul Toader. Bun, divorţează, or fi având motivele şi amantele lor, dar cine dracu e Gabriela Cristea? Nu ştiu, frate, de unde le scot ăştia. Am senzaţia că se duc reporterii la Tribunal, caută pe lista proceselor de divorţ şi încearcă să găsească o minimă legătură cu industria media. Băăă, ăsta a avut un văr care a lucrat la Robingo! Hai să facem un caz naţional!

* La Antena 3 ar fi mişto dacă cineva s-ar gândi să bage o ştire în care să se spună atât: "Pentru ştiri din PDL şi din Mişcarea Populară a lui Băse mutaţi pe B1".

Citit 1255 ori Ultima modificare Miercuri, 10 Aprilie 2013 15:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.