Îi doare la bască!

Îi doare la bască!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
3 comentarii

Bila albă merge la demolarea sistematică a tuturor chioşcurilor, chioşculeţelor şi buticurilor din Ţiglina 1, care ori nu aveau autorizaţie de construire, ori nu aveau act de urbanism. În sfârşit, Galaţiul începe să respire, după ce, ani de-a rândul, zeci de buticuri au asfixiat trotuarele. Una este să fi avut şi noi un complex comercial ca lumea, alta e să vezi cum magazinaşele se înşiră ocupând zona pietonală, mai ales că nici nu aveau actele în ordine sau nu le aveau deloc. Primăria municipiului Galaţi a dat şi ea un semn că nu e oarbă şi că poate lua atitudine. Nu o fi ea e perfectă, dar este perfectibilă şi merită săptămâna aceasta bila albă. Acum mai rămâne să vedem dacă instituţia se va ţine de cuvânt şi, aşa cum zicea city-managerul Aurel Vlaicu, va construi o serie de galerii comerciale pentru comercianţii de pe strada Brăilei.
Bila neagră o primesc primăriile din judeţ pentru nealocarea fondurilor de la buget pentru situaţii de urgenţă. Degeaba se realizează Manualul primarului pentru managementul situaţiilor de urgenţă în caz de inundaţii şi secetă şi degeaba se văicăresc aceştia când vine apa peste ei, atâta timp cât ei au atâta interes pentru siguranţa localnicilor lor încât să aloce zero lei pentru momentele critice. Îi doare la bască, cum s-ar spune. Adică inundaţiile şi seceta sunt lucruri fireşti, de ce ar trebui să ne chinuim să ne pregătim pentru aşa ceva. Vin şi pleacă. Nu mai spunem că primăriile au dat autorizaţii de construcţie în locuri inundabile. Fraţilor, nu mai lăsaţi oamenii să îşi ridice casele unde le tună, spuneţi-le şi voi unde este sigur şi unde nu e.

Citit 9243 ori Ultima modificare Duminică, 21 Aprilie 2013 16:04

3 comentarii

 • postat de Galateanul Vineri, 17 Mai 2013 16:30 Link la comentariu
  0
  0

  Sunt speriat de indolenta primariei Galati viza-vi de faleza superioara de la Dunare. Ce ma uimeste este faptul ca es trteaza cu o totala delasare existenta acesteea. Am lucrat la constructia ei si ma ingrozesc cind vad cita superficialitate este din partea primariei. Cind a fost facuta faleza nu exist studiu de fezabilitate si cu utilajele din acvae vreme toate luate de la u.r.s.s sub nici oforma nu a fost facuta pentru asemenea exploatare o adevarata inconstienta cre in ori ce moment pote produce o castastrofa L-ti tratat cu totala nsimtire pe Dr. ing.Cosovliu care a avertizat ce se poate intimpla daca nu se trece la masuri de protectie a falezei care este inpericol de prabusire si alunecare.OPRITI URGENT TRAFICUL PE FALEZA! Dati faleza pentru promenada .Dati faleza copiilor fara pericol de a fi calcati si ucisi de teribilisti cu motoare.INTREBARE CATRE PRIMARIE. CIND A FOST VERIFICAT UN DREN DIN FALEZA? UITATIVA DOMNILOR EDILI LA CRAPATURILE CARE AU APARUT PE TROTUARUL DINSPRE DUNARE VIZA-VI DE I.C.-eurisi pote va dati seama ca nu se poate merge aaaasa mai departe

  Raportează
 • postat de un bosorog Duminică, 28 Aprilie 2013 15:01 Link la comentariu
  0
  0

  Curata tampenie. Inventata de Base@camarila.
  De ce nu ne spune onor primaria cati someri au creat prin bazdahania asta? Adica familii in dezastru si ce se va intampla daca, dupa ?somaj? -platit din banii nostri- vor mai fi angajati undeva?
  Adica toti galatenii sa cumpere de la un MOLL ca jmecherii din primarie si-au primit si vor primi o cota lunara?

  Raportează
 • postat de grilli Luni, 22 Aprilie 2013 10:47 Link la comentariu
  0
  0

  Alba o fi dar pentru cine stie ce afacerist din zona care acele chioscuri ii lua painea de la gura,si de ce numai acolo,in parcarea piti din micro 19 de langa gardul de la scoala 22 ,cand?trebuie sa moara vreun copil accidentat de vre-o masina deoarece nu poate folosi trotuarul din cauza chioscurilor,ca nu se mai stie unde e intrarea la scoala,ca arata oribil expunerea marfii ma ales la primul chiosc ,cel cu plastice.Oare acolo nu vede nimeni sau sunt alte interese acolo?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.