Luciu, bătută cu biciu’

Luciu, bătută cu biciu’
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Osândă pentru trădare. Îngenuncheată în faţa mulţimii dezlănţuite, cu sufletul încremenit şi fruntea plecată, şi-a acceptat osânda: 50 de lovituri de bici. Nu vă alarmaţi, Nicoleta Luciu era în rolul Rozei din telenovela „Inimă de ţigan”, jucat pe vremea când încă n-avea silicoane. Ştiu că serialul e în reluare pe Acasă, dar am avut o revelaţie: Nicoleta joacă mai bine decât cântă… Părerea mea.

* Cum să dai jos două kile în trei zile. „Talia este partea cea mai subţire a corpului care nu se vede din cauza burţii”, se ştie! Doamnelor, dacă sunteţi de acord cu mine, sunt convinsă că aţi ciulit deja urechile la gândul că aţi putea scăpa de colăcei. Dieta e simplă: se înghite un ghemotoc de vată de bumbac cu un pahar mare de cola sau altceva la fel de carbogazos. Vata se umflă şi timp de trei zile o să vă simţiţi mai sătulă decât dacă v-aţi fi înfruptat consistent. Nu e cazul să mă trimiteţi la spitalul de nebuni, cura chiar se aplică de către fotomodelele de carieră. Atenţie, nu vorbesc de modelinele care-şi expun celulita prin cluburi, ci de modelele de talie internaţională. Miraculosul secret l-am aflat la „Poveştiri de noapte” de la Morena, Cristina Bizu. Pentru a intra în standardele lui Jean Paul Gaultier, acum cinci ani, când era model la Paris, i s-a spus că trebuie să dea jos două kilograme în trei zile. Soluţia cu vata şi cola i-au dat-o colegele: „Se pare că unii oameni fac cam orice pentru bani”, a mărturisit superba vedetă, spunând că la acel moment se hrănea cu legume congelate, puse la microunde, dar că un job era plătit şi cu 2.000-4.000 de euro. Sincer, acum pricep de ce în prezentări modelele au privirea aia feroce şi expresia hăituită. De foame!

* Iri. Păi dacă şi Iri cu faţa lui de plod necrescut al capitalismului eşuat a fost turnător la Secu’, şi semna note sub numele de Ivănescu, s-a dus de râpă siguranţa naţională. Auzi la el, cică n-a turnant, a povestit într-un cadru oficial. Mda, şi Monica nu l-a dus de nas, l-a fraierit.

Citit 2846 ori Ultima modificare Joi, 16 Mai 2013 16:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.