Ce-avea Ouatu sub fustă? O femeie!

Ce-avea Ouatu sub fustă? O femeie!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Răspuns corect: Ce-au şi scoţienii sub kilt! Deci să ne înţelegem din start: bravo - şi o spun cu toată sinceritatea - bravo lui Cezar Ouatu pentru intrarea în finala Eurovision. Şi, în ciuda ironiilor care au fost şi care vor urma, mi-aş dori din toată inima să fie în primii cinci din top, aşa cum au fost Luminiţa Anghel, Mihai Trăistariu, Paula Seling şi Ovi şi nu în primii cinci din coadă, precum restul participanţilor României la Eurovision. Dar să revin la nota mea obişnuită. La ora la care grecii de la Koza Mostra îşi zbânţuiau fustanicile (pe bune, arătau ca un mix între un costum de arbitru şi unul de majoretă) pe scenă pe ritmuri de „Trăiască berea!” - iar Ouatu al nostru îşi aranja faldurii fustei-pantalon şi gulerul de Rumburak, adle Cabral şi Mircea Solcanu povesteau pe Acasă cum că prin ţinuta lui Cezar vrea să trezească interesul şi susţinerea comunităţilor gay. Păi dacă voia asta, de ce-a mai ieşit la iveală povestea de dragoste cu Angela Gheorghiu? Evident, dacă, vorba lui Marcel Pavel, totul nu-i decât făcătură, pardon, marketing!

* Dracula! În fine, n-am să comentez că organizatorii l-au „lucrat” la cască pe artist aşa cum au făcut şi cu Elena de la Mandinga, anul trecut. Nici că dansatorii păreau goi, iar Cezar prea… îmbrăcat. Important este că vocea a sunat impecabil. A venit însă comentariul ironic sau doar umoristic al prezentatoarei suedeze „Every successful man has a woman under his skirt” (Sub fusta fiecarui barbat se ascunde o femeie). Chiar dacă prezentatoarea TVR a preferat să traducă în loc de fustă cămaşă, realitatea era clară. În camera verde, aceeaşi prezentatoare a ţinut să să-i spună lui Cezar că arată grozav. Cred şi eu, renunţase la apariţia de Dracula/Rumburak şi era în sacou şi pantaloni, ca tot omul. Ca să dau, totuşi un răspuns la întrebarea din titlu, o să-l citez pe Dan Capatos: „Cântă de zică că n-are «ouă», îl mai cheamă şi Ouatu şi se mai şi îmbracă în femeie!”. În concluzie ce-are Ouatu sub fustă? Talent, frate!

Şi cu toate că Trăistariu susţinea ieri dimineaţă că dacă nu şochezi, nu exişti la Eurovision, să fim serioşi: Mihăiţă s-ar fi îmbrăcat în fustă dacă-l punea TVR-ul?

Citit 1126 ori Ultima modificare Vineri, 17 Mai 2013 17:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.