România, marfă sexuală pentru toţi

România, marfă sexuală pentru toţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Mozart, dirijat cu fundul. Ce Thailanda paradis sexual, fraţilor, România e land of sex! De toate pentru toţi. Vrei puştoaice de la 12 la 14 ani? O sută de lei bucata! Vrei asistente tv - o mie de euro bucata! Deunăzi, am aflat de la ştiri despre cetăţeanul neamţ care venise pe la noi să-şi rezolve nevoile pedofile, că marfă avem! Dacă v-a luat somnul aseară şi n-aţi stat până la final la emisiunea lui Dan Capatos, vă spun eu ce s-a petrecut: asistenta roşcată Ana Mocanu, cea care trezise la viaţă şi bărbatul din eurodeputatul Vadim Tudor, a dansat muzică clasică cu fundul. Decât Mozart, că altfel nu-mi vine să mă exprim. Concret, duduia şi-a arătat mobilitatea şi trăinicia fesierilor, puşi în valoare de o pereche de bikini tanga, încordându-i pe acordurile clasice. Dacă nu vă puteaţi imagina că se poate dansa pe Mozart - „Mica serenadă” allegro, vă spun eu că Ana Mocanu a reuşit să ţină ritmul rapid şi agresiv, cu cheia dominantă în dos major. Pardon în sol-major!
* Castraţi, castraţi pedofilii. „Mai bine scapă zece vinovaţi decât să moară un singur vinovat”, aşa sună teoria pe care profesorii de la Drept mi-au vârât-o în cap ca argument pentru care ţara noastră a renunţat la pedeapsa cu moartea. De ea mi-am amintit aseară, când Mihai Gâdea a dedicat o întreagă emisiune pedofililor şi propunerii de a fi castraţi. Totul a pornit de la povestea cutremurătoare a fetiţei violate şi ucise de cumnatul căruia îi îngrijea şi creştea copiii - doi la număr, şi un al treilea pe drum, surioara fiind însărcinată. Cam o dată la două zile apare câte un caz de copil, repet COPIL, violat de un apropiat al familiei, de rude ori de asistentul maternal. Oare multitudinea cazurilor n-ar avea nevoie de pedepse care să-i sperie pe amatorii de asemenea orori şi să salveze viitoare victime. Şi dacă suntem un stat prea civilizat pentru introducerea pedepsei capitale, atunci măcar închisoarea pe viaţă ar fi soluţia. Iar dacă e vorba de castrare, atunci să se facă fix ca în paginile „Răscoalei” lui Rebreanu. Părerea mea.

Citit 1438 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2013 18:21

1 comentariu

 • postat de TIRPITZ
  Joi, 17 Octombrie 2013 18:38
  5.13.156.***
  Degeaba ii atentionati pe romani pt. ca nu vor intelege. Coruptia, mitocania si prostia le-au dat nas la toate toapele sa-si etaleze sinii si fesele pe tv. Asta e nivelul de educatie al natiunii, mediocru spre deloc. Cine vrea sa fie diva, vedeta, dama de companie, trebuie sa indeplineca citeva conditii minore si anume sa fie o tinara proasta, sa fie din fundul satului, sa nu aiba studii si sa se lase ademenita cu orice pret, chiar si cu pretul vietii. Miine, poimine vom auzi de panarama asta de Bianca ca a fost de fapt o sfinta si-i vor plimba moastele prin Dorobanti, dupa ce le vor fi plimbat si prin Calan.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.