2.000 de femei pe cap de taur comunal

2.000 de femei pe cap de taur comunal
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cine s-a mai… cu Bianca? Rugăminte disperată: mai e cineva pe lumea asta care s-a sărutat/ îmbrăţişat/ culcat cu Bianca Slav, pe vremea când era Drăguşanu, şi încă nu a povestit asta la televizor? Grav! Eu zic să se alinieze urgent la uşa oricăreia dintre emisiunile care s-au agăţat de chiloţii roşcatei ca mielul de ţâţa oii şi să dea pe goarnă tot ce s-a întâmplat, nu s-a mai întâmplat ori s-ar fi putut întâmpla. Am ajuns la saturaţie de tot felul de foşti amanţi şi iubiţi rataţi, care vin să povestească ce rău le-a fost în viaţă pentru că au avut o relaţie cu Bianca. Iaca nu mai departe de aseară, l-am auzit pe Costin Mărculescu povestind că şi el s-a sărutat cu Bianca, dar nu pentru că a fost ceva serios, ci „s-a întâmplat”. Fix în perioada în care era iubita designerului Cătălin Botezatu şi asistenta lui Capatos. Te pomeneşti că Bianca se zvârcolea de dorul lui Bote pe canapeaua lui Capatos şi apoi îi verifica… plombele lui Costin Mărculescu, aşa, de antrenament.

* Sărut cu cronometru. „Au fost trei cazuri în care ne-am sărutat, o dată 37 de secunde, o dată 42 de secunde şi o dată 25 de secunde, şi după aceea plecam, ura şi la gară! Şi ce-i cu asta, m-am sărutat cu mii de femei! Dacă am fi făcut dragoste, aş fi spus m-am culcat cu Bianca”, a mărturisit actorul, convins, sută la sută, că relaţia dintre divă şi designer n-a fost niciodată „pe bune”. Şi dacă tot veni vorba de femei, Costin a zis că a avut în jur de 2.000 la viaţa lui. Doar atât?! Ca să nu mai spun că până la vârsta de 30 de ani, îşi făcuse şi listă: „Mădălina - blondă, Drumul Taberei; Elena - brunetă, Râmnicu Vâlcea, Geanina - 19 ani, Tulcea”. Se temea că nu le repete cumva?!

* Şase, începe Dansez pentru tine! Iaca începe dansul pe rigul visurilor de la Pro Tv. Dacă aş fi în locul Lavinei, mi-aş face griji. Cine ştie pe cine mai pune ochii Bănică Junior?! Că doar şi povestea lor tot la Dansez a început…

Citit 1586 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Octombrie 2013 17:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.