Moda la înmormântări

Moda la înmormântări
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lauda de sine miroase a hoţie. Monica Gabor şi Bianca Drăguşanu au fost prădate de bijuteriile lăsate în seiful unei prietene de-a fostei Columbence. Prietena Monicăi s-a lăudat în toate zările că are cel mai sigur seif din lume, convingând-o pe divă să îşi lase podoabele în acest seif performant. La rândul ei, Monica Gabor a convins-o şi pe Bianca Drăguşanu să îşi depoziteze agoniseala strălucitoare în acelaşi loc. Se pare însă că, atunci când cineva se laudă că deţine un seif nemaipomenit de performant, intervine un fel de ambiţionare, în cazul acesta din partea hoţilor. Se ştie că românul e inventiv, mai ales când la orizont luceşte un profit uşor de obţinut. Astfel, o gaşcă de oameni deştepţi au reuşit să spargă seiful cu pricina şi să plece cu obiectele preţioase. Paguba s-ar ridica la 200.000 de euro, Monica fiind perdanta numărul unu. Nu dispera, Monica, sigur există o listă de bărbaţi gata să-ţi refacă stocul de bijuterii...

Vocea, ca vocea, dar lenjeria contează! Andra continuă să îşi uimească fanii cu ţinute din ce în ce mai sumare. Chiar dacă are o voce foarte bună şi până acum s-a ţinut departe de vulgaritatea vedetelor made in România, iată că Andra a ales să-şi recreioneze imaginea, luându-se după piţipoance cu impresii artistice, ale căror singur atu este corpul dezvelit. Păcat. Era o artistă respectabilă, care nu avea nevoie de asemenea artificii.

Planuri pentru ultima defilare. Din cauza problemelor de sănătate, Cătălin Botezatu se gândeşte deja cum va arăta sicriul său şi cum ar trebui să se desfăşoare ceremonia, în caz că se întâmplă ceva. Ba mai mult, potrivit declaraţiilor unui amic de-al său, Bote vrea o ceremonie cu dress-code. "E foarte important! Vreau ca toate femeile să poarte taioare Chanel sau Valentino şi tocuri înalte, ochelari de soare şi pălării cu boruri largi. Să arate impecabil! Totul trebuie să fie elegant...”, i-ar fi spus Bote prietenului său.

Citit 1422 ori Ultima modificare Luni, 10 Februarie 2014 14:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.