Cu Dumnezeu pe piele şi mieluşel pe cap

Cu Dumnezeu pe piele şi mieluşel pe cap
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În mâinile lui Dumnezeu. Asta a vrut să îşi tatueze pe corp piţipoanca Simona Traşcă, cu toate că se plângea de palpitaţii şi atacuri de panică odată ce acul aparatului de dat cu cerneală pe epidermă se apropia de ea. Mă întreb, oamenii de genul acestei femei dau sfoară în ţară, trimit comunicate de presă cu faptul că vor să îşi facă tatuaj?! Dacă tot au o plăcere extraordinară de a se vedea pe sticlă, de ce nu ne spun şi de cât ori se duc la toaletă. Şi-a tatuat acest mesaj ca să ce? Ca să ne transmită că ea crede în Dumnezeu, că numai Dumnezeu o judecă sau că toată viaţa ei este voia lui? Oamenii ăştia nu ştiu să facă nimic şi, pur şi simplu, nu mai ştiu cu ce să iasă în evidenţă, făcând până şi din credinţă un motiv de circ.

Delia Matache şi căciula din blană de miel. Vedetele din România caută din ce în ce mai mult extravaganţa. Delia Matache este una dintre ele. Pentru că nu a găsit altceva mai bun de făcut, s-a apucat să poarte aceleaşi accesorii care îi erau atât de dragi şi lui Ceauşescu, pe timp de iarnă, respectiv căciulile de astrahan. Cine ştie, o fi având Matache ceva regrete pentru epoca apusă? Şi, dacă tot o pasionează moda, ar trebui să ştie că, acum, la modă este ecologismul, mai exact vedetele care se respectă poartă haine din blană artificială, în niciun caz de mieluţ.

Drăguşanu reinventează serialul „Neveste disperate”. Aceasta este hotărâtă, potrivit declaraţiilor ei, să se aşeze preş în faţa lui Victor Slav, numai să o ierte. Totodată, la fel de hotărâtă este să îi facă şi un copil. Acum cine ştie dacă toate neînţelegerile astea dintre cei doi parteneri de formă nu or fi luat naştere tocmai de aici. Adică el o fi fost de acord să o ia de nevastă, dar nu şi să aibă un copil cu ea. I s-o fi făcut teamă lui Victor ce copil ar putea ieşi din Bianca, păpuşa Barbie. Şi parcă nici nu-l poţi condamna.

Citit 1060 ori Ultima modificare Marți, 11 Februarie 2014 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.