Coşciugul cu aer condiţionat

Coşciugul cu aer condiţionat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sicriu cu aer condiţionat. După ce designerul de chiloţi Cătălin Botezatu şi-a exprimat preferinţele pentru cum ar trebui să se desfăşoare înmormântarea sa, vine şi rândul iubitului Mihaelei Rădulescu, Dani Oţil. Dacă primul vrea ca la înmormântarea sa femeile să poarte taioare Chanel şi Valentino, prezentatorul tv, Dani Oţil, vrea să fie depus într-un sicriu cu aer condiţionat în costum de motociclist şi cu o cască pe cap. Probabil Dani Oţil speră că, dacă nu i se face statuie, măcar să fie conservat bine, pentru că, la valoarea lui, cine ştie ce urmaşi vor vrea să vadă zeul motocicletei. Oţil nu se teme de moarte şi o sfidează de câte ori are ocazia, însă de fiecare dată când o face îşi ia şi un talisman cu feţişoara Mihaelei Rădulescu la gât. Îşi ia probabil măsuri de precauţie, gândindu-se că, dacă moartea îi pune vreun gând rău, se va speria de Mihaela şi va pleca.

Gaga de România în chiloţi şi fără mască. Iulia Albu, această excentrică bizară cu pretenţii de fashion editor, şi-a arătat corpul fără să mai fie ascuns de tot felul de costumaţii futuriste şi excentrice şi toată lumea cade în extaz. Probabil o poză cu Iulia Albu fără mască şi doar în chiloţi pentru ea înseamnă extravaganţă, dacă în restul timpului umblă numai în haine desprinse parcă din filme SF proaste. Nu critică nimeni individualitatea persoanei, toţi vrem să fim unici, iar îmbrăcămintea noastră să ne reprezinte cât mai bine, dar de aici şi până la beţe pe faţă şi păsărele pe cap, parcă, totuşi, e cam mult.

Tragedia românească „Bianca şi Victor” continuă. Showul Biancăi şi al lui Victor Slav ţine în continuare topul ştirilor mondene cu faptul că omul care aduce vremea a fost primul căruia i-au înnebunit salcâmii. Noi şi noi aşa-zise dezvăluiri ne obosesc neuronii, de astă dată ştirea fiind faptul că Victor este cel care nu o poate uita pe Anda Adam, şi de aici tot balamucul. Curat balamuc, coane Fănică!

Citit 1274 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Februarie 2014 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.