"Politică, sex, totul e un gunoi”

"Politică, sex, totul e un gunoi”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Circ din toate direcţiile. Nebunia cu Bianca Drăguşanu pare să nu se mai termine. Mai nou, Bianca dădea nu ştiu cui mesaje de pe telefonul fostului iubit Cristea, în timpul unei emisiuni, iar Slav ar fi sunat-o pe Anda Adam de faţă cu roşcata. Circul este interminabil. Seara, dacă vrei să te uiţi la televizor, sunt două tipuri de circ, unul cu tentă politică, altul cu tentă mondenă. Amândouă, la fel de agresive şi de obositoare. Nu pot să nu-mi amintesc melodia celor de la Cargo, „Bagă-ţi minţile în cap”: „În cameră stau şi mă uit la TV/ Caut ceva, din păcate nu e/ (…) Politică, sex, totul e un gunoi”. Noroc de Jocurile Olimpice de la Soci, că ne mai clătim ochii, în rest, nimic.

Dacă monden nu e, nimic nu e? Emisiunile bune, ca Profesioniştii, Garantat 100%, le poţi număra pe degete. În schimb, emisiunile despre mondenităţi şi tot felul de jocuri puerile sunt o sumedenie. În prima categorie, dacă nu este luată la puricat Bianca, atunci vorbim despre Simona Traşcă, Iuliana Marciuc şi Adrian Enache, un Don Juan de Dâmboviţa, coşurile Nicoletei Luciu, verigheta lui Măruţă, kilograme, silicoane. Cât despre cea de-a doua categorie, am mai văzut emisiuni cu jocuri, pe canale străine, dar măcar sunt educative, înveţi ceva urmărindu-le. Ale noastre, aceleaşi vulgarităţi, decolteuri şi fuste scurte, de parcă în lungimea picioarelor ne-ar sta inteligenţa. Parcă am înnebunit cu toţii! Între 22,00 şi 23,30, sunt nu ştiu câte canale care o discută pe Bianca, iar celelalte, de ştiri, au în vizor doar circul politic. Şi nici acolo nu face nimeni vreo dezvăluire, ci foarfecă la nesfârşit aceleaşi declaraţii deja vechi.

Cine pune fetele pe jar? Mai nou, a fost luată în vizor şi Simona Nae, care a recunoscut că este invitată în oraş de către femei şi că ar fi pus lesbienele pe jar, cu frumuseţea ei orbitoare. Solista a adăugat că le refuză politicos, că nu consideră că persoanele gay ar trebui izolate de societate şi că se simte chiar flatată de propunerile primite. Acum, nu că ne îndoim de frumuseţea fetei din Olteniţa, dar nu cumva mărturisirea e doar un motiv în plus de publicitate?

Citit 1391 ori Ultima modificare Joi, 13 Februarie 2014 17:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.