Chiloţii, unde sunt chiloţii?

Chiloţii, unde sunt chiloţii?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Stupoare în lumea mondenă. Criza Antenelor se simte inclusiv în emisiunile de scandal. Una dintre asistentele de la "Un show păcătos", Ana Maria Mocanu, a simţit din plin reducerile bugetare, drept pentru care a apărut la ultima emisiune fără chiloţi. Sărăcuţa! Probabil că aşa a înţeles fata să-şi facă reclamă!

* Tot de la Antene, de data aceasta de la emisiunile de gătit viteză. Chef Florin Dumitrescu, creatorul sandvişurilor de lux ce se vând prin benzinării, a explicat motivul pentru care a ales să-şi împărtăşească experienţa cu toţi românii. Vroia să-i culturalizeze! “Eu am creat sandvişurile pentru ca lumea să nu mai mănânce şuncă şi caşcaval. Am gândit alte combinaţii de gust, nu aceleaşi care există pe piaţă. Dacă aş face un şniţel, crede-mă, ar fi cel mai bun şniţel pe care a-i putea să-l mănânci”, a spus acesta. Şi eu care credeam că o face pentru bani!

* Reacţie demnă de un academician la Marean Vanghelie. După ce a fost surprins de paparazzi în timp ce stătea la un pahar de vorbă cu colegul de partid Mircea Geoană, primarul sectorului 5 al Capitalei s-a lansat într-o cursă nebună prin Bucureşti, pentru a le împărtăşi fotografilor din zicalele populare. După ce i-a blocat pe jurnalişti în trafic, gura celui dintâi edil al Ferentarilor a început să toarne. Cităm: "De ce ne urmăriţi, mă? Băă, îl arestam pe Ghiţă?!!, Bă, f...ţi m..ţii m..ii!? Îl arestam pe Ghiţă, mă? Fu..vă m..ţii-n gură cu Ghiţă şi cu Ponta al vostru! Băă, ştii ce să.. 'm...iţi rupem picioarele, mă! Fii atent ce-ţi spun: că am şapte maşini pe voi acum, am trimis! Dacă vă mai prind o dată, vă bag în spital!", le-a transmis edilul. Câtă compasiune. Câtă înţelegere, ce vocabular ales aveţi, domnu' primar!

CITEŞTE ŞI: Sex pentru pacea mondială

Citit 1637 ori Ultima modificare Marți, 21 Octombrie 2014 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.