Cu "catindatul" la psiholog

Cu "catindatul" la psiholog
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Luată cu japca. Doi haidamaci cu cefe late au înşfăcat-o. Unul şi-a azvârlit-o pe umăr, ca pe prosop, celălalt a deschis uşa, ca să poată ieşi din încăpere. Sânziana Buruiană s-a zbătut cât au ţinut-o puterile ei de modelină, mai-mai să-i scape Sânzi şi Ana (aşa-i cheamă pe sânii ei - n.r.) din decolteul rochiţei strâmte şi mulate, şi să-şi scape din picioare troapele. Indivizii au coborât-o într-o pivniţă şi-au legat-o cu bandă adezivă, de un scaun. Şi ca să nu facă scandal, i-au aplicat plasture şi pe buziţele ei rujate şi botoxate. Apoi au stins lumina şi-au lăsat-o în beciul întunecat, poate-i vine mintea la cap.

* Disciplină. Păi cum adică, venise să facă bani, la un casting în club, şi când i s-a spus să se dezbrace şi să dea o probă de dans, a şi început să facă mofturi că ea e „manechină” şi a venit să defileze pe podium, nu să danseze la bară. Aşa că patroana clubului şi-a chemat golemele s-o disciplineze. Juna s-a zbătut ca peştele pe uscat să scape din benzile de scotch care-o ţineau de scaun, degeaba. Abia ce-şi trăgea sufletul de oboseală, numai ce aude de după uşă alte urlete! Era colega cu care venise la casting şi care fusese cooperantă la proba de dans, dar tocmai i se alătura în beci, legată fedeleş cu funie, transportată de aceiaşi haidamaci. Brusc, Buruiana s-a ofilit şi-a dat ochişorii peste cap. Şi să-i fi văzut pe gealaţi în rol de infirmiere: „Sânziana, revino-ţi, a fost o farsă! De unde să ştim că stai prost cu pitpalacul?! Chemaţi salvarea!”. Poftim?! Da. Scenariul de mai sus a fost o farsă pusă la cale de Antena Stars bietei Sânziana Buruiană, care, după toată povestea, arăta ca jumulită, cu machiajul scurs şi bucăţi de scotch pe mâini. Dacă asta se cheamă farsă amuzantă la Antena Stars, eu una simt că trebuie să-mi duc simţul umorului la psihiatru.

* „Candidaţii la prezidenţiale - părerea psihologului”, titra România Tv. În lipsa unei dezbateri între candidaţi, România Tv a luat-o pe arătură. Mi-i şi imaginam pe candidaţi, întinşi comod pe canapea, povestind despre copilăria lor şi despre prima dragoste. Fals. Psihologul cita din manualul de campanie electorală ca din psaltire. Plicticos. Nici campania nu mai e ce-a fost!

Citeşte şi: Gura bate...

Citit 1022 ori Ultima modificare Marți, 11 Noiembrie 2014 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.