Cât mai costă virginitatea

Cât mai costă virginitatea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* O nouă dilemă etică a apărut în showbiz-ul românesc. Aparent, Denisa Manelista, cea de pe urmă virgină a scenei a primit de la iubitul său un bolid în valoare de 30.000 de euro. Întrebarea este dacă celebra vocalistă a primit respectivul automobil ca plată în avans pentru virginitate sau ca mulţumire pentru himen. Numai ea ne poate lămuri. “Iubitul meu mi-a dăruit maşina. Deşi nu sunt un şofer foarte bun o să mă străduiesc să nu o avariez. Sunt fercită! Relaţia mea este la început, dar cred că e ceva serios", a declarat blonda, pentru WOWbiz.ro.

* Blat la X-Factor. Potrivit celor de la WowBiz, o cântăreaţă care are un întreg palmares de premii, trofee şi diplome, şi-a încercat norocul la acest concurs. Deşi a primit trei de “DA” de la Bănică Jr, Brenciu şi Delia, bruneta nu a mai fost chemată să participe în continuare la show. Este vorba despre Rodica Tudor, în vârstă de 25 de ani, care a făcut furori pe scena Festivalului de la Mamaia în 2012, când a câştigat trofeul şi marele premiu de 5.000 de euro. Rodica s-a înscris la X Factor şi nu a fost admisă, aşa că a încercat şi a doua oară, când, culmea, juraţii au fost uluiţi de interpretarea ei. Cu toate acestea, Rodica nu a a fost nici difuzată pe post, după cum susţine, şi nici nu a mai fost contactată să participe la concurs, aşa cum era logic.

*Ai, n-ai bac, milioanele curg! Este motto-ul lui Victoraş Micula, cel care a ratat complet examenul de maturitate în această vară. Clanul Micula din Oradea a reuşit, de curând, performanţa să execute silit statul român pentru o daună de 82 de milioane de euro. Victoras ştie deja ce va face cu banii. Angajaţii companiilor deţinute de acesta au sperat că le vor creşte şi lor salariile, numai că Spiritul Crăciunului nu a lovit beizadeaua. Unul dintre angajaţi a avut chiar curajul să comenteze pe una din paginile de socializare ale lui Victoraş. Acesta însă i-a replicat: “Nu cresc (n.r - salariile), că îmi iau un Bugatti”. Crăciun fericit şi ţie, stimabile!

Citeşte şi: Playback cu chiloţii la vedere

Citit 1774 ori Ultima modificare Joi, 18 Decembrie 2014 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.