"Tată, tu ai înşelat-o pe mama?"

"Tată, tu ai înşelat-o pe mama?"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Sexul este supraevaluat, zborul este mult mai incitant”. Aşa să fie oare? Opinia îi aparţine jurnalistului Lucian Mândruţă, deţinător al unei licenţe de pilot, care mărturisea cu ceva timp în urmă, la „Dincolo de aparenţe” că „aviatorii nu prea vorbesc despre sex pentru că ştiu că există pe lume ceva mai bun de atât”.

* Întrebări indiscrete. Vă amintiţi sau nu, Mândruţă a fost surprins de paparazzi, acum cinci ani, cam pe vremea asta, în compania unei doamne căsătorite şi a susţinut că nu era nimic între el şi blonda cu pricina. Iată că, în weekend, Mândruţă a fost chestionat de Florentina Fântânaru, la Antena Stars, fix pe acest subiect. „Nu te-au întrebat niciodată vreunul dintre copiii tăi, pentru că a citit pe internet: "Tată, tu ai înşelat-o pe mama?". „Nu, copii mei sunt pe site-uri serioase, "The economist", sau pe site-uri de jocuri, nu citesc astfel de articole!”, a susţinut Mândruţă. „Nu te-a întrebat nici Andreea, fiica soţiei tale din prima căsătorie? Dar dacă o să te întrebe vreunul dintre ei, ai vreun răspuns pregătit sau o să te bâlbâi?”, şi-a continuat tirul Florentina Fântânaru. „Da, am un răspuns pregătit! Nu, nu mă bâlbâi! - „Şi ce-o să le spui?” - „Îi trimit la mama lor! Îi trimit la mama să le spună ea, ce doreşte ea! Am învăţat să fiu un părinte care se mai şi strecoară prin viaţă”, a recunoscut Lucian Mândruţă. Bună strategie! Dar dumneavoastră, domnilor care aţi mai călcat şi strâmb în relaţiile conjugale, cum aţi răspunde la o asemenea întrebare venită din partea copiilor: „Tati, tu ai înşelat-o (vreodată) pe mami?”.

* Burlacul ne-a tratat cu dosul. La propriu. Adică, anteniştii l-au filmat pe noul Burlac, Andrei Andrei, la duş, operatorul priponind imaginea, pentru câteva secunde pe fundul manechinului internaţional desemnat ca având „cel mai sexy posterior”. Probabil scena făcea parte din contract. Despre pretendentele la inima lui pot să vă spun că deja au început să se contreze şi că în scurt timp îşi vor scoate ochii şi se vor scuipa ca mâţele…

Citeşte şi: Credinţa în sfântul garaj de rit vechi

Citit 1176 ori Ultima modificare Luni, 19 Ianuarie 2015 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.