Burlacul şi-a ales sufletul pereche. Pe el însuşi

Burlacul şi-a ales sufletul pereche. Pe el însuşi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Şi rămânem prieteni, da?” Momente romantice cu sărutări devoratoare, atingeri pline de dorinţă, priviri pline de promisiuni şi dialoguri tandre despre „Ce-ai vrea să avem mai întâi, fetiţă sau băieţel?” şi la urmă… „rămânem prieteni, da?”. Mărturisesc sincer, faza cu „vai, noi am rămas prieteni” mi se pare o ipocrizie din partea unui cuplu care a încercat să devină o familie. Să te comporţi civilizat şi să nu sari să-i scoţi ochii de câte ori îl/o vezi e una. Dar asta nu-i prietenie! Uite de aia le-am compătimit pe concurentele finaliste care au ţesut sentimente şi planuri cu „Burlacul” şi s-au trezit lăsate cu ochi-n soare, după ce Andrei Andrei s-a jucat cu minţile şi inimile lor.

* Cheiţa dormitorului. Acu’ vreo două ediţii, Burlacul a eliminat o concurentă vizibil îndrăgostită de el, doar ca să-i facă o surpriză de ziua ei! Şi când fata a mers să-şi ia catrafusele să plece, l-a găsit pe Burlac aşteptând-o cu trandafir şi tort! Ce mai surpriză! Adică îţi dau brânci ca să te prind în braţe. Aceeaşi fătucă a avut parte, apoi, de o cină romantică, la care Burlacul a scos insidios o cheiţă: „Simbolizează o noapte împreună cu mine în care putem să facem dragoste, putem să stăm îmbrăţişaţi, să vorbim sau să nu facem nimic. Accepţi cheiţa?”. Fata a înghiţit în gol şi s-a dăruit toată: „Da, accept!”. Ei bine, Burlacul şi-a luat o mină gânditoare şi i-a răspuns că nu poate el să accepte! Că i-a oferit cheiţa doar pentru că voia doar să vadă ce reacţie are! Şi că nu trebuie să se simtă jenată de test…

* Inelul! Dârdâind ca o frunză-n vânt, nu ştiu dacă de frig sau de emoţie, Andrei a pus cavalereşte genunchiul la pământ în faţa ultimei finaliste şi i-a sărutat mâna. Apoi s-a ridicat şi i-a mulţumit pentru cât de minunată femeie este. Juna aştepta inelul aflat la un pas distanţă, când Burlacul i-a tuflit entuziasmul: "Acum, tu nu eşti pregătită să iei o decizie pentru tot restul vieţii tale. Tocmai de aceea îmi asum riscul să te pierd”. Şi la urmă tot el se minuna de ce i-au spus fetele că nu vor să-l mai vadă vreodată!


CITEŞTE ŞI: (V)Irinel, zeul fecundităţii

Citit 1173 ori Ultima modificare Vineri, 20 Martie 2015 21:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.