Cu sau fără şosetă în chiloţi?

Cu sau fără şosetă în chiloţi?
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

* Pe Trăistariu îl dau hormonii afară din casă. Acum, eu nu ştiu dacă i se trage de la implantul de păr sau de la alte chestii, dar parcă prea vrea el să se dea bărbat, când de fapt nu este. Ciuful din mijlocul frunţii, ăla pus ca să simtă şi Mariah Carey a României că flutură ceva în vânt, i-a dăunat grav la tărtăcuţă, dat fiind că omul face poze în care îşi arată... aparenta bărbăţie. Dar, să nu uităm, până şi David Beckham a recunoscut că se folosea de şosete pentru a impresiona în fotografiile nud. Acum, despre Trăistariu ce să credem? Avea sau nu avea şoseta în dotare?

* Sebastian Bodu, pare-mi-se fost şef pe la ANAF şi mare duşman al lui Gigi Becali, a zis că băieţii ăia violatori nu mai au nevoie de castrare chimică. „Şi aşa, din puşcărie nu mai ies oameni întregi la cap”, am încheiat citatul. Păi, ce, ei acum erau întregi la cap? Vedete peste noapte, cei şapte care au speriat V...asluiul au promisiuni de la mulţi puşcăriaşi că vor primi fix ce au dat: sex-surpriză. Aşadar, nu cu capul vor avea ei o problemă când vor ieşi, ci cu alte părţi, că s-ar putea să nu mai fie capabili să stea în şezut mult timp. Dar, deh, astea sunt detalii. Să vedem dacă se ţin prietenii lui Corduneanu de promisiunile făcute!

* Şi Miron Cozma s-a băgat în seamă în subiectul violatorilor. Că cică să fie deştepţi şi să se gândească la ce vor face acolo, la bulău, ca să nu fie pradă uşoară. Băi nene, dar ia stai aşa. De când au ajuns agresorii mai importanţi decât victima? În ţara asta, care mănâncă scandal şi femei dezbrăcate la micul dejun, la prânz, la cină şi de două ori pe noapte, violatorului i se acordă mai multă atenţie decât victimei, care a fost izgonită din sat. A naibii treabă, deci băieţii au avut un „mic derapaj emoţional” (toţi şapte deodată, nu numai unul), iar fata e o curvă, că s-a dus la poliţie. Ce naiba, că doar şi ei i-o fi plăcut, nu? Stau şi mă întreb dacă la puşcărie băieţii ăia vor adopta metoda lui Trăistariu, cu şoseta. Numai că ei nu trebuie în niciun caz să o pună în partea din faţă a chiloţilor. Şi mai trebuie să fie atenţi şi la săpun, să nu îl scape.

Citit 3593 ori Ultima modificare Miercuri, 19 August 2015 16:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.