Una câte una, ni se mărită "bombele sexy"

Una câte una, ni se mărită "bombele sexy"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Butonam de zor televizorul într-o seară săptămână trecută când, la un Show Păcătos, o văd pe Simona Traşcă, zisă şi Pamela de România, graţie bustului generos. Numai că, ce să vezi, de data asta era şi destul de îmbrăcată, şi venise şi cu o veste mişto. Acum că se mărită, renunţă la statutul de "bombă sexy", renunţă şi la ţinutele care mai mult o dezbrăcau decât o îmbrăcau şi se va feri mai mult de ochii curioşi ai lumii, ca să se dedice măritişului. Bravo ei, n-am ce zice, dar avea nevoie să vină la Capatos şi să anunţe asta? Având în vedere că el este cel care a tot promovat-o ca bombă sexy, deşi nu e chiar aşa? Decât pentru unii.

* Şi nu e singura. A doua zi am aflat că şi Andreea Tonciu se lasă de viaţa de "bombă sexy" (şi ea chiar nu e!). "Andreea Tonciu se va căsători, civil, cu Daniel Niculescu, bărbatul pe care îl iubeşte de câteva luni bune, la începutul lunii februarie. Alături de focoasa brunetă, în cel mai important moment din viaţa ei vor sta naşii, nimeni alţii decât Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf!", titrează Wowbiz. Numai că ea e gravidă, deci cred că e şi ăsta un motiv pentru care se mărită. Oricum, nu-i contest dragostea pentru viitorul soţ.

* Deci, cu cele două fete ieşite din peisaj, şi cu Sânziana Buruiană mai absentă ca niciodată, rămânem doar cu vreo trei-patru bombe, care nu ştiu cum se vor împărţi pe la emisiuni de acum: Loredana Chivu, Ana Maria Mocanu, Daniela Crudu şi Dana Criminala. Prima şi ultima au abonament la Wowbiz, Ana Maria Mocanu dansează la Capatos, în timp ce Daniela Crudu e fată deşteaptă, chiar dacă se dă rotundă la tv, să facă rating. Aşa că, măi televiziunilor, noi cu ce ne mai clătim auzul de acum? Că de Borcea şi Pelinel s-a săturat repede lumea.

* Şi, că tot veni vorba de Borcea, voi ştiţi că el nu e singurul amorez din fotbal? Gică Popescu şi Ioan Niculae au şi ei o listă impresionată de femei, diferenţa fiind că nici unul nu a ajuns în atenţia presei şi că Gică Popescu umbla brambura doar în tinereţe. Acum e familist convins.

Citit 1507 ori Ultima modificare Luni, 25 Ianuarie 2016 16:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.