Când voce n-ai, e bine să n-ai nici fălcuţe

Când voce n-ai, e bine să n-ai nici fălcuţe
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

*  Legea spune că morţii pot fi evacuaţi din cimitire, dacă mormântul nu e îngrijit. Nu, nu e o glumă, oricât de mult ne-am dori să fie aşa. Conform unui act normativ din 2014, orice loc de veci care nu e curăţat sau îngrijit o perioadă de doi ani poate fi confiscat de administraţia cimitirului. Chiar dacă e cineva îngropat acolo. "Creştineşte, toate osemintele găsite într-o groapă trebuie puse într-o pânză albă, se face o slujbă de eftenie, se stropesc cu vin şi se aşază apoi la picioarele mortului care-i ia locul în groapă", a declarat un preot, pentru ştirile Kanal D. Aşa că, atenţie la neatenţie, că dacă nu îngrijeşti locul de veci, rămâi fără el. Legal!

* Fără voce, dar cu look nou. Deşi Barbie de România nu a impresionat pe nimeni cu talentul muzical, ea a devenit totuşi vedetă, graţie felului în care e dispusă să-şi vândă imaginea. Adică oricum! De data asta nu s-a mai făcut remarcată falsând prin vreo emisiune cu tentă muzicală, ci printr-o operaţie estetică, pentru că, na, ca toate domnişoarele, e nemulţumită de fălcuţele proprii şi a decis să şi le micşoreze. Eu ştiam că asta se face prin sport, dar nu sunt vreun specialist. S-a rezolvat repede, doar cu o injecţie care i-a topit grăsimea de pe faţă, aşa că acum poate să revină la cântat "I'm a Barbie Girl", fără nici un pic de voce.

* În sfârşit, ajunge şi Galaţiul vedetă peste Ocean, în SUA. Nepoata bulibaşei de la Lieşti, o tânără de 18 ani, a fost fotografiată în palatul părinţilor de către un fotograf francez, angajat al unei publicaţii americane, motiv de mare mândrie pentru rude, care o tot laudă şi spun că e fată foarte cuminte. La urma urmei, dacă nu putem ajunge în America cu vreo realizare mare şi nici nu putem atrage investitori cu proiecte îndrăzneţe, e bine că măcar lieştenii noştri pot ajunge în faţa americanilor, pe prima pagină.

Citit 1522 ori Ultima modificare Marți, 26 Ianuarie 2016 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.