Borcea, din nou băiat de casă

Borcea, din nou băiat de casă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Cristi... nu mai pleacă. După o întreagă tevatură şi câteva luni în care a fost numit ba cel mai dorit bărbat din România, ba cel mai infidel, ba că are şapte copii, ba nu ştiu câţi, Cristi Borcea s-a hotărât, pare-se, să rămână cu nevastă-sa, Alina, şi să nu divorţeze de dragul Valentinei Pelinel. Noroc de Gigi Becali, cică, că l-a adus pe Borcea pe calea cea dreaptă. "Fii, tată, băiat de casă, că altfel nu mai ia Dinamo campionatul". Ehe, nea Gigi, lasă-i să se pregătească de Liga Campionilor.

* Şi, dacă despre Cristi nu mai avem ce vorbi de acum, Felix Baumgartner ne dă el motive să bârfim pe altcineva. După ce a pozat-o pe Mihaela Rădulescu goală în piscină şi a dat poza pe internet, ca să fie preluată de tabloide, acum a mai dat una cu iubita lui... lingând o îngheţată. Na, nimic anormal, toţi oamenii au lins la o îngheţată măcar o dată în viaţă. Dar wowbiz... eheee. Oricum, bravo lui, că o face din dragoste, după cum chiar o şi spune. "Încă nu e vară? Nu vă faceţi griji, îngheţata nu se consumă doar într-un anume anotimp, întocmai ca şi iubita mea. O iubesc la fel în primăvară, vară, toamnă şi iarnă". Aşa o fi, numai să ţii minte, Mihaela, ce ţi-a zis Călinescu. Nu toţi am sări din stratosferă pentru tine. Poate doar nişte băieţi pe care i-ai întărâtat la emisiunea cu talente, ba dansând, ba cu câte un pupic. Să nu mai zicem de ţinute! Dar, ştii cum e, ce e frumos şi lui Dumnezeu îi place. Iar unora care, poate, acasă nu au pe nimeni sau nu mai sunt mulţumiţi din 1973, tu eşti o încântare!

* Astăzi e o nouă ediţie "Românii au talent". Dacă vor şi avea românii puterea de a încânta, vom mai vedea. Cert este că iar vor veni câţiva dornici să se facă de râs, să ia nişte X-uri şi să se distreze pe seama ălora de acasă. Sau invers! Poate vom avea şi nişte gălăţeni, cine ştie. Numai să nu mai fie ca Viorel, cel care a reuşit, totuşi să ridice toată sala şi juriul în picioare. Dar, tot patru de "Nu" a luat... Hai, vizionare plăcută!

Citit 1301 ori Ultima modificare Joi, 25 Februarie 2016 14:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.