Nebunia lui Salam, pe marele ecran

Nebunia lui Salam, pe marele ecran
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Senzaţional, extraordinar, exploziv. Lumea muzicii lăutăreşti va rămâne fără un exponent de marcă, dacă e să ne luăm după ultimele declaraţii ale lui Florin Salam, de la AntenaStars. Potrivit acestuia, prietenul Nick Rădoi l-a invitat pe Salam să joace alături de el într-un film. În ce ţară şi despre ce va fi filmul nu ştim încă, cert este că pe Salam îl vom putea vedea, la un moment dat, şi în sala de cinema, în timp ce mâncăm floricele. Ce e drept, dacă ne gândim că şi Goran Bregovic a zis că Florin Salam este unul dintre marii artişti ai Europei de Est, atunci apariţia sa într-un lung metraj nu miră pe nimeni. Cu atât mai puţin cu cât ne gândim că manelistul va avea şi un rol important. Cel puţin, aşa s-a lăudat el.

* Oricum, de la laudă până la fapte e cale lungă, iar până îl vom vedea pe Florin Salam actor va mai trece ceva timp. Până atunci, artistul va avea încă un copil. El speră băiat, dar nu ştie nici în ce lună e însărcinată nevastă-sa. Eh, şi aşa nu contează. Luni fără număr, copii tot atâţia.

* O altă artistă autohtonă, cu propriul reality-show, Anamaria Prodan, a izbucnit într-o emisiune de pe AntenaStars, unde principalul subiect era custodia copilului unui cuplu în plin scandal. Numai că, ce să vezi, ea nu s-a luat de subiectul principal al scandalului dintre cei doi decât pe alocuri, ca să îi dea peste nas tânărului, care zicea că pentru mama lui ar renunţa la 20 de neveste. Bine, ce-i drept, nici Adriana Bahmuţeanu nu s-a putut abţine, din moment ce l-a acuzat pe tânăr de "probleme la scufiţă". O fi fost roşie, măcar? Cum ziceam, doamna Prodan, impresar de fotbalişti, manager de club de fotbal şi, mai nou, critic la emisiuni de scandal, i-a zis băiatului cum trebuie să se îmbrace. Că na, ce e viaţa fără nişte haine de firmă? "Io sunt ţigan, doamnă, mă îmbrac cum îmi place", a venit răspunsul scurt şi la obiect al băiatului. Bravo, nene! Mâine poimâine te caută şi Iulia Albu să te îmbrace, ai grijă.

Citit 1298 ori Ultima modificare Marți, 26 Iulie 2016 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.