Despre Beyonce şi fundul ei, de două ori mai mare

Despre Beyonce şi fundul ei, de două ori mai mare
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* "E mare rău! Mamă, cât de mare e! Ce mare e! Bun. Abia aştept să mă dau jos din pat şi să mă uit în oglindă. Nu vreau să ştiu ce faţă am", a declarat fosta iubită a lui Nicolae Guţă, poreclită Beyonce de România, după operaţia de mărire a... fundului. Pentru că da, se poartă treburile astea, domnişoara care mai ieri se bălăcărea cu manelistul şi actuala lui iubită pe la tv s-a operat acum, că nu se mai considera frumoasă. Başca, a mai fost susţinută şi de fosta ei rivală, Narcisa, altă cucerire a lui Guţă. Of, numai cu femei stilate a umblat şi domnul Nicolae. Ce să-i faci, când eşti pe sistem turbo, nu te mai uiţi la ce vine în faţa ta.

* Cea mai mare problemă a lui Beyonce este, însă, reprezentată de lipsa hainelor. Păi, dacă are fundul de două ori mai mare, clar nu îi mai vin fustele şi rochiile pe care le are. Deci, trebuie altele, deci trebuie aruncaţi nişte bani. Domnu' Guţă, nişte fuste aici la fată, se poate? Fără număr, să fie şi pentru la anu'.

* Cert este că Beyonce s-a simţit bine la operaţie. Narcisa i-a făcut supă, s-a trezit pentru ea la ora cinci dimineaţa, iar în timpul celor trei ore de operaţie a putut asculta şi muzică. Dacă nici asta nu e clinică mişto... Ba mai mult, înainte de operaţie a vrut să prindă şi nişte pokemoni, că tot e lumea plină de ei, dar nu a lăsat-o Narcisa, care i-a zis că mai bine s-ar ruga la Dumnezeu. Nu de alta, dar să fie binecuvântat acidul sau ce i s-o fi injectat în fese. Să nu sufere, nu?

* Marele favorit la preşedinţia SUA, Donald Trump, creşte în sondaje şi graţie adversarilor săi. Stafful de campanie al lui Hillary Clinton a anunţat că Trump face o campanie pro-Rusia şi că dacă ruşii vor ataca ţări est-europene, americanii sub Trump nu se vor implica. "Nişte prostii", zic ai miliardarului. După alegeri, ar putea fi chiar "un fleac, i-am ciuruit". Asta dacă vrea să înveţe ceva de la aliaţii est-europeni.

Citit 1587 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Iulie 2016 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.