"Adrian Mutu este regele meu şi vreau un copil cu el"

"Adrian Mutu este regele meu şi vreau un copil cu el"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

* Nesimţirea ucide România. Aşa poate fi caracterizată imaginea bărbatului care aruncă sacii de gunoi pe marginea drumului, la mare. La urma urmei, de ce să caute un tomberon sau o ghenă de gunoi pe la vreun bloc, când e mult mai uşor să opreşti la marginea păduricii, să deschizi sacii de gunoi şi să laşi toate resturile să zboare încolo şi încoace, de parcă ai arunca cu bani, nu cu ambalaje... Iar imaginea respectivă nu este singura de pe litoral, dat fiind că misiunea ştiriştilor în weekendul prelungit de Ziua Marinei a fost mai mult să identifice mârlanii. 

* Şi, pentru că tot vorbeam de Ziua Marinei şi de weekendul prelungit, în care tot românul, cu mic cu mare, s-a dus la plajă, o altă ştire mi-a atras atenţia. Difuzată la Kanal D, ştirea făcea referire la banii pe care îi vor cheltui tinerii veniţi pe litoral weekendul trecut. Luate doar pe plajele exclusiviste, interviurile scurte relevau tineri cărora nu le păsa prea mult de portofel, atât timp cât distracţia era garantată. "Vreo 4.000 de lei, cam aşa vreau să cheltuiesc", zicea un domn de cel mult 30 de ani. Alţii plusau, unii chiar treceau pe valută. E uşor să arunci cu cifre din baldachin şi cu un cocktail în mână. Dar, ca să nu rămână mai prejos, şi cei care aveau cearceafuri ziceau sume pe care, poate, mulţi habar nu au să le numere. "Eu mi-am stabilit un buget de vreo 3.000 de lei pentru două zile", zise o tânără de vreo 25 de ani, venită la mare cu prietenele. Ehee, cam scumpă distracţia, dar, dacă e de neuitat, atunci aşa să fie.

* Şi, pentru că nu puteam zice doar de mare, mai zicem şi de Adi Mutu. Care, după ce a marcat cu alte două femei superbe şi a făcut copii cu ambele, s-ar putea să mai facă unii şi cu noua iubită. Conform acesteia, Adrian Mutu este regele ei (dacă al fotbalului românesc nu a putut ajunge) şi îşi doreşte neapărat o odraslă cu briliantul. Deşi, pentru asta, Mutu va trebui să tragă tare. Vorba aia, s-au cam dus anii tinereţii, şi nici la antrenamente nu se mai duce.        

Citit 1326 ori Ultima modificare Luni, 15 August 2016 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.