Milionară cu sânii la vedere

Milionară cu sânii la vedere
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

* Un decolteu de.... milioane. DJ Harra a fost invitată de curând la Agentul VIP, emisiunea lui Cristi Brancu, pentru a vorbi despre moştenirea de 500.000 de euro pe care urmează să i-o lase părinţii ei naturali. Apăi, asta da moştenire! Ei bine, acum că e milionară (în lei), DJ Harra a venit la emisiune ceva mai îmbrăcată. Pentru cine nu o cunoaşte, ea obişnuia să mixeze în cluburi topless, ca să fie liberă, fără... constrângeri. Acum, însă, şi-a pus o bluză semitransparentă, cu decolteul în jos, ca să se vadă aproape tot pieptul, deloc mic de altfel. Intenţiile fetei, însă, complet onorabile. "Este o sumă foarte mare de bani, care mi-ar permite să îmi îndeplinesc un vis, anume să construiesc un adăpost pentru câini. Cu toate astea, nu vreau să am nimic de-a face cu familia mea biologică, nu vreau să fim prieteni, nu simt chemarea sângelui", a declarat artista.

* Sportul... la bară. Intrat în categoria sporturilor olimpice, dansul la bară este din ce în ce mai apreciat de români, astfel că unii şi-au scos copiii de la tenis, balet şi şah şi i-au dus să înveţe artă. La bară! "România a rămas cam în urmă, dar o să prindem şi noi trenul. Într-adevar, s-a început de la striptease, dar e important să vedem unde s-a ajuns. S-a ajuns la sport de performanţă", a declarat Nadia Buduruşi, antrenor de dans la bară. La primul concurs din ţară s-au adunat zeci de fetiţe, care nu aveau decât cinci luni de pregătire, însă care veneau cu un puternic background în lumea gimnasticii. Astfel, dacă până acum speram la o nouă Nadia Comăneci, care să ne aducă medalii la olimpiade, trebuie să ne aşteptăm să vedem fete care vor înlocui bârna şi solul cu bara metalică, lungă şi subţire. Tot la olimpiadă!

* Premieră în sezonul al şaselea la X Factor. Dacă până acum erau doar trei juraţi, din acest an emisiunea va avea patru membri în juriul care decide soarta concurenţilor, astfel că misiunea acestora e din ce în ce mai grea. Sergiu, Matei sau Andrei, nici nu mai contează cum îl cheamă. Cert este că toată lumea îl ştie de Carla's Dreams şi, cu accentul său de peste Prut, le va zice tuturor dacă e bine sau nu cum deschid gura.

Citit 1966 ori Ultima modificare Luni, 12 Septembrie 2016 18:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.